Prodej bytu 3+1, Villa Martín, Španělsko, 74 m2

Villa Martín, Španělsko

5 301 060 Kč /za nemovitost
Exkluzivní partneři

Informace k bytu

Tyto krásné novostavby apartmánů se nacházejí v nádherném prostředí Villamartin s veškerou občanskou vybaveností..

Moderní komplex zahrnuje 12 apartmánů, skládající se ze 2 ložnic a 2 koupelen, salonku, jídelny a otevřeným obývacím pokojem a s kuchyní kompletně vybavenou moderním příslušenstvím. Ložnice mají vestavěné skříně. Ze salonku je vstup posuvnými dveřmi na terasu.

Komplex má soukromé společné parkoviště, upravené zahrady a fantastický bazén.

Villamartin je rezidenční oblast, která se nachází na jižním pobřeží Costa Blanca. Je zde dobrý výběr služeb a vybavení spolu s nádhernými golfovými hřišti Villamartin, Las Colinas a Campoamor.

V blízkosti je i nové nákupní centrum Zenia Boulevard a písečné pláže. Týdenní pouliční trh v Playa Flamenca se také nachází v blízkosti, zde je možno koupit čerstvé produkty spolu s řadou místních výrobků. Letiště Alicante je 40 km a San Javier 20 km.

Při prohlídce této nemovitosti Vás bude doprovázet náš česky mluvící spolupracovník, který se Vám bude věnovat po celou dobu návštěvy Španělska.
Zajistíme Vám dopravu z letiště do místa ubytování a zpět.

Parametry bytu

Cena
5 301 060 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
8. 5. 2024
Adresa
Villa Martín, Španělsko
ID
CM9140
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
74 m2
Vlastnictví
Osobní
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MIAREALITY

tř. Kosmonautů 981/21, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Vladimír Dostál

Vladimír Dostál

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1?

Podobné nemovitosti