Pronájem rodinného domu, Brno, Zelinkova, 170 m2 (ID: 1898808)

Zelinkova, Brno

37 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ provize RK)

Exkluzivní partneři v Brně

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k dlouhodobému pronájmu moderně a prakticky řešený rodinný dům s dispozicemi 5+kk, UP 170 m2, s venkovní terasou, navazující zahradou a parkováním pro čtyři auta na oploceném pozemku, ve vedlejší klidné neprůjezdné ulici v centru městské části Brno-Slatina.
Dispozice domu: zateplený, nízkoenergeticky řešený dům disponuje dvěma obytnými podlažími:
I.NP: obývací pokoj s kuchyňským koutem a krbem (45 m2), ložnice, koupelna se sprchovým koutem a WC, chodbou, zádveřím a schodištěm, výstup z obývacího pokoje na terasu a do zahrady,
II.NP: pokoj, pokoj, pokoj, koupelna s rohovou vanou a WC, chodba, technická místnost, pokoje jsou neprůchozí a mají samostatné vstupy,
půdní podkroví - je využitelné jako úložný prostor.
Prostorný obývací pokoj s krbem umožňuje propojení francouzským oknem s vertikálními žaluziemi na zastřešenou terasu a přístup do zahrady. Poskytuje tím velmi příjemné zázemí pro relaxační posezení ve všech obdobích roku. Kuchyňský kout je zařízen moderní kuchyňskou linkou s elektrospotřebiči – elektrický sporák se sklokeramickou deskou a horkovzdušnou troubou, s digestoří. K dispozici je věšáková stěna ve vstupní chodbě. Dům se nabízí nezařízený nábytkem. Na podlahách je ve všech prostorách kvalitní keramická dlažba béžové a hnědé barvy s podlahovým vytápěním. Dům má plastová okna se žaluziemi. V domě je instalováno zabezpečovací zařízení.
Plocha parkově upravené rovinaté zahrady je cca 300 m2.
Parkování je možné na oploceném a zpevněném dvoře s povrchem ze zámkové dlažby pro čtyři auta, další parkovací místo je před domem.
Umístění skýtá výbornou dostupnost jak k letišti, dálnici D1, tak do centra města. Dům je umístěn v klidové zóně mimo hlavní komunikaci. V blízkosti se nachází centrum městské části, obchodní střediska, školy, školky, zastávky MHD. Možnost výletů na kole i turistiky do okolí. Vhodné pro rodinu i bydlení spojené s podnikáním. Vratná jistota je ve výši dvou měsíčních poplatků. Dům je volný od začátku července 2024.
Tento dům splňuje veškeré nároky rodinného bydlení, rádi se s Vámi domluvíme na prohlídku. Další informace Vám ráda poskytne naše makléřka.

Parametry domu

Cena
37 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Zelinkova, Brno
ID
000352
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
170 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
400 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jana Konšelová

Jana Konšelová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Brně?

Podobné nemovitosti