Prodej bytu 3+kk, Brusson, Itálie, 96 m2

Brusson, Itálie

7 602 270 Kč /za nemovitost

(daně a právní servis nejsou zahrnuty v ceně, bez DPH, včetně provize, bez právního servisu)

Exkluzivní partneři

Informace k bytu

Představte si, že Vaše sněžné sny se stávají skutečností v tomto exkluzivním luxusním apartmánu 3+kk v srdci italských Alp, v malebném Brussonu, v údolí Aosta. Tento jedinečný apartmán se nachází v historické budově, která prošla dokonalou celkovou renovací, a nabízí jedinečnou kombinaci pohodlí moderního bydlení s půvabem alpského šarmu.

Na prvním patře se rozkládá prostorný obývací pokoj s otevřenou kuchyní, který se stane centrem Vašeho společenského života. Vedle něj najdete praktickou místnost, která se může snadno proměnit buď v útulný úložný prostor na lyžařské vybavení, nebo elegantní šatnu. Při stoupání na druhé patro zaujmou Vaši pozornost dvě útulné ložnice, které poskytují klidný únik po dni stráveném na sjezdovkách.

Apartmán je zhotoven s využitím moderních vysoko kvalitních materiálů, přičemž veškeré vybavení pochází přímo z Itálie. Zajímavými prvky jsou například pro Alpy typické původní dřevěné trámy na stropě a středověký balkon, který dodává bytu autentický ráz. Fasáda domu, vyrobená z historické lípy, nese ducha minulosti s moderním komfortem.

Kromě toho, že budete mít parkovací místo přímo před domem, budete si užívat nádherný výhled na horské scenérie přímo z Vašeho okna. S celkovou plochou 99 m2 je to místo, kde se Váš sen o luxusním horském bydlení stává realitou.

A to vše za překvapivou cenu 303 000 EUR (bez zahrnutých právních služeb). A aby byl Váš nákup co nejsnadnější, poskytujeme kompletní zákaznický servis včetně možnosti pronájmu Vašeho nového útočiště, když ho zrovna nebudete užívat.

Nyní je ten správný čas uchopit tento kousek alpského nebe a zažít všechny radosti, které Brusson a jeho okolí nabízí. Údolí Aosta, ležící na hranicích s Švýcarskem, láká jak zimními tak letními aktivitami. Během zimy si můžete užít nezapomenutelné sjezdovky, snowboarding, či zimní túry. V létě zase můžete podnikat horské túry, jízdu na kole nebo se prostě jen tak ztrácet v nádherné alpské krajině.

Navíc máte k dispozici blízké letiště v Turíně a Miláně, což zajišťuje snadný přístup do této malebné oblasti.

Užijte si jedinečný spojení luxusu a přírodní krásy!

Parametry bytu

Cena
7 602 270 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
daně a právní servis nejsou zahrnuty v ceně, bez DPH, včetně provize, bez právního servisu
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Brusson, Itálie
ID
06611
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
96 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Maria Slavkovská

Maria Slavkovská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk?

Podobné nemovitosti