Prodej výrobních prostor, Obora, 1800 m2 (ID: 1896621)

Obora

5 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 211 Kč /za měsíc

(Doporučená kupní cena)

Exkluzivní partneři v Oboře

Informace k nemovitosti

V rámci insolvenčního řízení vyhlášen prodej areálu bývalé společnosti VČELPO - zabývající se výrobou medu. Konec výroby přišel v roce 2016.

Tento výrobce vlastnil areál o velikosti 8.126m2 v obci Obora č.p.108 . Jihomoravský kraj.

V rámci insolvenčního řízení se nyní zpeněžují pouze budovy. Pozemky o celkové výměře 8.126m2 jsou v majetku jiného vlastníka (Příroda, včely a člověk o.p.s.), kdy v současné době dochází k přezkoumání, zda tyto pozemky nepatří také do majetkové podstaty dlužníka.



V areálu umístěny 3 základní budovy - sklad, výrobní hala (tzv. medárna) a administrativně-výrobní budova.

Do areálu příjezd po zpevněné asfaltové komunikaci, kdy za provozu výrobního podniku Včelpo s.r.o. do areálu pohodlně najižděly a otáčely se nákladní vozy (kamiony) s vleky.





Popis jednotlivých budov



* Sklad: zděná budova s plechovou střechou. Zastavěná plocha cca 195,5m2.

* Výrobní hala: přízemní zděná výrobní hala se sociálním zázemím + šatnami a sprchy pro zaměstnance. Zastavěná plocha 517m2. Původně budova plnila účel drůběžárny v 70.letech. Následně byla přebudována na výrobní halu. Vytápěna vlastním plynovým kotlem.

Na přiložených fotografiích v inzerci je zachycena výrobní linka v této výrobní hale - (tzv. homogenizační zařízení na výrobu medu) na stáčení a výrobu med. Tyto věci movité jsou již zpeněženy a nový vlastník bude vyzván insl. správcem k odvozu těchto věcí movitých a vyklizení budov.

Budova se skládá z několika samostatných sekcí, ve kterých se prováděly jednotlivé úkony při zpracování medu. Přístavba k hale (tzv. expediční sklad) byla provedena bez finální kolaudace a není zakreslena v katastru nemovitostí.




* Administrativní budova: zděná budova s 1.PP a 2.NP. V zadní části budovy garáže. Budova vytápěna centrálním plynovým kotlem. Zastavěná plocha 358m2. V budově se nacházejí kanceláře, sociální zařízení další výrobní prostory, kotelna. Budova napojena na elektřinu, plyn, obecní vodu a septik.







Jak bylo uvedeno v úvodu inzerce, jedná se pouze prodej výše uvedených tří budov jako celku.

Na budovách neváznou žádné uzavřené nájemní smlouvy, prodej lze realizovat ihned.


Kupní cena je cenou doporučenou, lze o výsledné kupní ceně samozřejmě jednat.

Parametry nemovitosti

Cena
5 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Doporučená kupní cena
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Obora
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
1800 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LAGIS REAL s.r.o.

Železná 545/5, Praha, Staré Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Michal Skuhra, MBA

Ing. Michal Skuhra, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Oboře (okr. Blansko)?