Prodej bytu 3+kk, Beroun - Beroun-Město, Nepilova, 97 m2

Nepilova, Beroun-Město

8 195 800 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 39 059 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Exkluzivní partneři v Berouně

Podlahy

Úklidové služby

Informace k bytu

CENA VČETNĚ PARKOVACÍHO MÍSTA. Mám pro Vás atraktivní nabídku prodeje prostorného nového bytu v Berouně. Byt je dispozičně řešen jako 3+kk, má výměru 97,7 m2 a nechybí v něm komora. V ceně už je zahrnuto vlastní garážové stání v suterénu domu, druhé parkovací místo si můžete dokoupit.
Byt se nachází v klidné části Berouna, ve 3. NP v novostavbě bytového domu, který měl vloni kolaudaci. Dům je bezbariérový a disponuje výtahem.

Architekti mysleli na potřeby moderní rodiny a tak v bytě nechybí světlý obývací pokoj s kuchyňskou částí a balkonem (32,4 m2 + 4,4 m2), ložnice se svým vlastním balkonem (16,5 m2 + 4,4 m2), velký pokoj (21,3 m2), praktická komora (4,8 m2), koupelna s vanou a toaletou (5,4 m2), další samostatné WC s místem pro pračku a sušičku (4 m2) a prostorná chodba s možností úložných prostor (13,3 m2). Žádný pokoj není průchozí, všechny mají vchod z chodby. K bytu patří sklepní koje umístěná na patře.

Bezproblémové parkování a dostatek úložných prostor je obrovský bonus tohoto nového bytu. Jeho atraktivitu ještě zvyšují 2 balkony. Jejich orientace na jih a severozápad umožňují vybrat si, jestli se chcete vyhřívat na sluníčku nebo se naopak skrýt do stínu.
Jestli si chcete dopřát prostorné bydlení a láká Vás stavba, která voní novotou, neváhejte se objednat u makléřky na prohlídku. Přesvědčíte se, že v okolí je dostatek míst k procházkám, dojíždění do Prahy je ideální - na dálnici jste za 5 minut, na zastávce autobusu s přímými spoji do Prahy také. Autem jste v Praze za 20 minut. V okolí je v pěším dosahu nákupní i sportovní centrum, dětské hřiště, škola i školka.

Parametry bytu

Cena
8 195 800 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Nepilova, Beroun-Město
ID
5824
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
97 m2
Patro
3. z 5
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Dálnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jitka Lišková

Jitka Lišková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Berouně?

Podobné nemovitosti