Prodej činžovního domu, Drnholec, 600 m2

Drnholec

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK - cena není veřejná)

Exkluzivní partneři v Drnholci

Informace k nemovitosti

Ve výhradním zastoupení vám nabízíme prodej bytového domu v Drnholci. Nemovitost leží v krásné zelené lokalitě v bezprostřední blízkosti zámku, kostela a fary a na dohled řeky Dyje.

K zastavěné ploše přibližně 600m2 přináleží okolní pozemky včetně parkovacích stání a dostaneme se k celkové výměře 1573 m2. V domě se nachází 7 bytů z nichž část prošla rekonstrukcí. K vytápění dochází k využívání kotlů na tuhá paliva a z části elektřiny. Samozřejmostí je napojení na veřejnou vodu. Byty jsou o různých dispozicích od nejmenšího 1kk 37m2 až byt 3+1 o velikosti 97m2, 3kk 84m2, 2kk 71m2 a tři jednotky 2+1, 62m2 ,69m2 a 65m2.

V případě přestavby se dají jednotky samozřejmě změnit a přebudovat k odlišným účelům, například pro krátkodobé ubytování s restaurací včetně se sklepy vhodné pro degustace. Objekt v suterénu skrývá obrovské klenbové pivovarnické sklepy. Ty vedle působivé atmosféry disponují především dostatkem prostoru pro realizaci jakéhokoliv záměru, kterému nahrává kouzelné okolí nemovitosti.

Drnholec je městys v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji, 12 km severozápadně od Mikulova. Díky poloze blízko rakouských hranic, ještě blíž věstonické nádrži a chráněné krajinné oblasti Pálava se jedná o zajímavou oblast.

Drnholec se nachází v Mikulovské vinařské podoblasti (viniční tratě: U křížku, Výsluní, Šibeniční vrch, Sluneční vrch, Hajdy na jamách, Šternberg) a vede tudy 288 km dlouhá Cyklotrasa Moravská vinná stezka a je proto strategickým místem pro vybudování rekreačního objektu.

S financováním nemovitosti a získáním dotace na rekonstrukci Vám velmi rádi pomůžeme.

Pro více informací zhlédněte naši videoprohlídku a neváhejte využít uvedený kontakt.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK - cena není veřejná
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Drnholec
ID
00116
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
600 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Petr Charvát

Petr Charvát

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Drnholci?