Prodej pozemku pro bydlení, Drahkov, 663 m2

Drahkov

1 127 100 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 5 371 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Drahkově

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k pozemku

Nabízíme na prodej pěkný, slunný, rovinatý, stavební pozemek o výměře 663 m2, situovaný ve velmi klidné a tiché lokalitě přímo pod lesem na úplném okraji obce Drahkov v části „Dubiny“ s dechberoucím rozhledem do krajiny. Nutno vidět dokonalou polohu bez přímých sousedů na okraji obce se skvělým dojezdem do Plzně (cca 20 min. jízdy autem) a ideální velikost pozemku ke stavbě.
Podle platného územního plánu obce Drahkov, je pozemek určený k výstavbě – plochy bydlení – BV - bydlení venkovského typu.
Pozemek celkem (zahrada p.č. 438)): 663 m2.
Možnost dokoupení sousedního rovněž stavebního pozemku (st.p.č. 34 s původní stavbou domu s čp. 31 ve špatném technickém stavu) o výměře 1.103 m2 za cenu 1.654.500 Kč.
Elektřina: v blízkém dosahu; možnost připojení po dohodě s firmou ČEZ distribuce;
Voda: neřešeno; nutno vybudovat vl. vrtanou studnu;
Odpad: neřešeno, nutno vybudovat vlastní ČOV nebo septik;
Skvělá, rozumná dostupná cena, úžasné klidné, tiché místo se zaručeným soukromím bez přímých sousedů s úžasným 180° rozhledem do krajiny a především výborným dosahem obce Chocenice 4 km (obchod, hospoda, MŠ a ZŠ, hřiště...), města Blovice 7 km, kde je veškerá občanská vybavenost a Plzně 20 km, jsou hlavními výhodami tohoto pozemku. V obci Drahkov (OÚ, obchod, dětské a sportovní hřiště, BUS zastávka, SDH).

Parametry pozemku

Cena
1 127 100 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Drahkov
ID
S2434
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
663 m2
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Jakš - reality s.r.o.

Jakš - reality s.r.o.

náměstí Svobody 50, Sušice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jiří Zuda

Jiří Zuda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Drahkově?

Podobné nemovitosti