Prodej bytu 3+1, Krnov, K. Čapka, 65 m2

K. Čapka, Krnov

2 439 150 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 624 Kč /za měsíc

(Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.)

Exkluzivní partneři v Krnově

Informace k bytu

Každý den začínat v novém bytě, který voní po čerstvém začátku, to je jako probudit se do snu, který se stal skutečností. Toužíte po ideálním bydlení v klidné lokalitě? Máme pro vás skvělou možnost! Tento úžasný byt 3 + 1 s venkovním parkováním na adrese K. Čapka, Krnov – Horní Předměstí, je nyní k dispozici.

Tento byt se nachází ve 3. patře cihlového domu je po částečné rekonstrukci a nabízí pohodlných 65 m2 prostoru. Má zděné jádro a moderní vybavení v koupelně a WC včetně nových obkladů, dlažby a sanitárního vybavení. Nová kuchyňská linka s kombinovaným sporákem a vestavěnou myčkou přidává bytu na komfortu.

S plastovými okny, parketami a linoleem na podlaze a novými rozvody elektřiny v klíčových místnostech (kuchyně, WC a koupelna), je tento byt připravený k okamžitému nastěhování. Dům má dálkové ústřední vytápění od společnosti Dalkia a nabízí praktické vybavení jako společnou kočárkárnu a parkoviště před domem s dětským hřištěm. Z důvodu nedodání energetického štítku je uvedena energetická náročnost třídy G.

K bytu patří také zděný sklep o výměře 6 m2, poskytující další úložný prostor.

S pěší dostupností ke všem občanským vybavenostem, jako je vlakové nádraží, autobusová zastávka, nákupní centrum, ZŠ a MŠ, je tato lokalita ideální pro pohodlný život.

Nenechte si tuto příležitost ujít! Domluvte si prohlídku ještě dnes a rádi vám pomůžeme s financováním.

Tento byt je skvělou investicí do vaší budoucnosti!

Parametry bytu

Cena
2 439 150 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
K. Čapka, Krnov
ID
1338
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
65 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Svatava Jahnová

Svatava Jahnová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Krnově?

Podobné nemovitosti