Prodej bytu 3+1, Praha - Vršovice, Kazašská, 91 m2

Kazašská, Praha, Vršovice

7 997 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 111 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

Hledáte prostorný byt v lokalitě se skvělou dopravní dostupností i občanskou vybaveností? A láká Vás představa uzpůsobit si jej podle vlastních představ?

Pak je pro Vás ideální možností koupě prostorného bytu dispozice 3+1 umístěného ve 2. patře (3. NP) panelového domu se dvěma novými výtahy. Tento dům se nachází v Kazašské ulici v pražských Vršovicích. Byt má celkovou podlahovou plochu 91,3 m2, nad její rámec dále využijete tři lodžie (5,8 m2 + 6,4 m2 + 3,2 m2) a sklep umístěný v suterénu domu.

Místo fotografií bytu se, prosím, podívejte přímo na jeho virtuální prohlídku zde: https://my.matterport.com/show/?m=ctMVivsT5Y2

Jak z prohlídky i plánku vidíte, byt má velký potenciál k rekonstrukci a k úpravě dispozice, nicméně lze jej bez problémů užívat tak, jak je. Okna obývacího pokoje a kuchyně směřují na západ, okna obou ložnic pak na východ.

Určitě Vás zajímá také lokalita, ve které je dostupná veškerá občanská vybavenost mateřské, základní a střední školy, bezprostředně u domu městský úřad a velké obchodní centrum Eden, dále poliklinika, spousta malých obchodů, restaurací atd.

Pokud rádi sportujete, tak přímo u domu jsou Vám k dispozici tenisové dvorce, nedaleko pak plavecký stadion Slavia, sportovní hala Hasa s ledovou plochou nebo třeba fitness centrum Form Factory.

Dopravní obslužnost zajišťují přímo před domem umístěné autobusové a tramvajové spoje včetně těch nočních. Jimi se dostanete do centra města na Václavské náměstí zhruba za 20 minut.

Jako řidič parkujete přímo před domem či v okolních ulicích na modrých zónách. Také uvítáte solidní dopravní napojení na Jižní spojku a pražskou magistrálu.

Přijďte se osobně podívat, jak vám lokalita i byt vyhovují.

Parametry bytu

Cena
7 997 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Kazašská, Praha, Vršovice
ID
11823
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
91 m2
Patro
3. z 12
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
997 m2
Podlahová plocha
91 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
120 kWh/m2 za rok
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Balkon
Sklep
Lodžie
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mirek Rybín

Mirek Rybín

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 10?

Podobné nemovitosti