Prodej bytu 1+kk, Bohumín - Nový Bohumín, Svat. Čecha, 28 m2

Svat. Čecha, Nový Bohumín

960 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 575 Kč /za měsíc

(Konečná cena včetně právního servisu a provize RK.)

Exkluzivní partneři v Bohumíně

Informace k bytu

Exkluzivně, ve výhradním zastoupení majitele Vám naše společnost nabízí možnost pořízení bytové jednotky 1+kk v osobním vlastnictví o podlahové ploše 28 m2, lokalita Bohumín-Nový Bohumín, ul. Svat. Čecha. Nedílnou součástí prodeje je také příslušenství bytu tvořené nadstandardní, lodžií o ploše 2,4 m2 a sklepní kójí o ploše cca 2 m2. Bytová jednotka situována v devátém nadpodlaží ze dvanácti (8.patro) je v původním stavu určena k rekonstrukci. Výše měsíčních plateb pro dvě osoby je stanovená částkou 3 913,-Kč.

Již vstup do bytového domu je čistý, bezpečný a působí velmi příjemným dojmem. V bytě koupelna ve slušném původním stavu se sprchovým koutem a umyvadlem. WC je samostatně. Podlahy v předsíni tvoří dlažba, v sanitě PVC, v hlavní obývací místnosti jsou položeny parkety a v pracovním prostoru kuch. linky plovoucí podlahy. Kuchyně je opatřena zachovalou kuchyňskou linkou v barevném tónu dřeva a el. sporákem s digestoří. Byt je k nastěhování prakticky ihned.

Přednosti nabídky:
1. Možnost realizace rekonstrukce dle vlastních představ.
2. Prostorná lodžie.
3. Bytový dům po revitalizaci.
4. Osobní vlastnictví.
5. Blízkost centra města.

Bytový dům prošel komplexní revitalizací v podobě rekonstrukce a zateplení střechy, zateplení fasády, výměny vchodových dveří, schránek i zvonků. Dále také byla na domě provedena obnova vnější fasády, vnitřních prostor vchodu, výměna oken společných prostor za plastová. Za domem rozsáhlý dvůr se vzrostlými okrasnými dřevinami, udržovaným trávníkem a plochou pro parkování.

Lokalita na okraji sídliště s dostatkem zeleně v sousedství Rafinérského lesíka - městského parčíku se dvěma dětskými koutky, běžeckými trasami, dřevěnou rozhlednou, cvičebními prvky, pítky, výběhem pro psy. Mnoho dětských atrakcí - lanová pyramida, skluzavky, různé druhy houpaček, průlezky, kolotoče, lanová dráha, řetězový most, altánek, hradní věž, stolní tenis a další. Prostranství před domem disponuje dostatkem parkovacích ploch. Veškerá občanská vybavenost v blízkosti domu (zastávka MHD, lékař, úřady, obchody, restaurace, sportoviště atd.). Vše v docházkové vzdálenosti.

Garantujeme zcela harmonický převod vlastnického práva k nemovitosti, bezpečný převod kupní ceny z advokátní úschovy. Navíc díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitnímu klientskému servisu se můžete plně spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování při pořízení Vaší nemovitosti a budeme maximálně nápomocni při vyřizování všech potřebných náležitostí.

Pro prohlídku bytu a více informací kontaktujte našeho makléře. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Parametry bytu

Cena
960 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Konečná cena včetně právního servisu a provize RK.
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Svat. Čecha, Nový Bohumín
ID
1310/4500
Stavba
Panelová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
28 m2
Patro
9. z 12
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
28 m2
Plocha nemovitosti
28 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
120V, 230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová, Dlážděná
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo AZET reality

AZET reality

Vítkovická 3276/2a, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Kamil Dolinek

Kamil Dolinek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Bohumíně?

Podobné nemovitosti