Prodej bytu 3+kk, Znojmo, Třešňová, 80 m2 (ID: 1894585)

Třešňová, Znojmo

4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc

(Jedná se o prodej přímo od developera, neplatí se provize, včetně DPH, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Znojmu

Informace k bytu

Prodej novostavby bytu 3+kk s balkónem o CP 79,5m2, Znojmo - Přímětice

Zcela nová moderní rezidenční oblast bytových domů Rezidence Třešňová na okraji města Znojma, v příměstské části Přímětice, byla dokončena a zkolaudována a nám zbývá d o p r o d e j posledních bytových jednotek za tyto atraktivní ceny.

A když říkáme, že byla dokončena, tím myslíme doopravdy vše. Terénní úpravy jsou již minulostí, zeleň obhání naše bytové domy v šedo-bílých tónech a tak zatraktivňuje celé okolí, kde si mohou vyřádit nejen Vaše děti, ale i Vaši domácí mazlíčci.

Nabízíme Vám bytovou jednotku 3+kk (byt 2.03_2NP) o velikosti 79,5 m2 s balkónem o ploše 5 m2, která splní svým pojetím a praktickým dispozičním uspořádáním očekávání jak mladého páru tak investora.

Jednotka je připravena rovnou k nastěhování. Ti, co rádi vaří, uvítají dostatečně prostornou kuchyňskou linku se zabudovanými moderními spotřebiči zn. Whirlpool a dostatkem úložného prostoru. V celé jednotce se nachází vinylová podlaha a v koupelně se projdete po keramické dlažbě šedé barvy. Dále v koupelně nalezneme topný žebřík, sprchový kout s keramickým žlábkem a zcela novou již zapojenou pračku zn. Whirlpool. V každé místnosti se nachází klimatizační jednotka zn. Hitachi a Vy se tak letních horkých dnů nemusíte vůbec bát.
K bytu náleží i sklepní kóje, která má samostatný vstup, a kam si můžete např. uložit své kolo či lyže.

Po technické stránce je tato nabízená jednotka vybavena elektrickými předokenními žaluziemi a klimatizačními jednotkami zn. Hitachi, které jsou v každé obytné místnosti, mající vlastní ovládání či je můžete obsluhovat pomocí mobilní aplikace díky svému chytrému telefonu.
Ohřev vody zajistí tepelná čerpadla, jež znatelně sníží náklady na provoz budovy a tak se v budoucnu nemusíte bát, že by bylo třeba dům zateplovat.

K této bytové jednotce náleží také 1 venkovní parkovací, které je zahrnuto již v ceně nemovitosti.

Přednosti lokality
270 m – Základní škola Prokopa Diviše a Mateřská škola
650 m – zdravotnické zařízení
650 m – MHD zastávka (č. 804 hřbitov, č. 804 – sídliště)
750 m – Pekařství a Cukrárna Ivanka III.
950 m – obchod s potravinami Hruška
950 m – Lékárna „U Zlaté koruny“
1500 m – Veterinární klinika Přímětice

Financování nemovitosti Vám rádi zajistíme pomocí zvýhodněného hypotečního úvěru, vytvořeného pro účely tohoto projektu.

Pokud se Vám naše nabídka a Rezidence Třešňová líbí stejně jako nám a máte zájem o jeden z poslední bytů, neváhejte se nám ozvat na prohlídku či více informací.

Děláme moderní bydlení dostupnější.

Parametry bytu

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Jedná se o prodej přímo od developera, neplatí se provize, včetně DPH, včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Třešňová, Znojmo
ID
00014
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
80 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ondřej Závodný

Ondřej Závodný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Znojmu?

Podobné nemovitosti