Prodej pozemku pro bydlení, Bušín, 903 m2

Bušín

580 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 2 764 Kč /za měsíc

(Cena je konečná včetně provize a právního servisu.)

Exkluzivní partneři v Bušíně

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k pozemku

Rádi bychom Vám představili tento jedinečný stavební pozemek nacházející se v malebném údolí vesničky Bušín.

• Máte-li vizi vytvořit si vlastní domov, nebo postavit chalupu, v prostředí obklopeném přírodou, máme pro Vás skvělou příležitost. Nabízíme Vám tento rovinatý pozemek o rozloze 903 m2, který nabízí nespočet možností pro jeho využití.

• Se dvěma skleníky a zahradním domkem, které jsou již na pozemku máte ideální podmínky pro pěstování čerstvého ovoce a zeleniny. Vaše zahrada bude skvostem, kde můžete experimentovat s pěstováním plodin dle svého výběru. Staňte se pánem svého vlastního ráje, kde můžete pěstovat, relaxovat a být v souladu s přírodou.


• Jeho poloha v krásném přírodním prostředí, obklopeném Bušínským potůčkem, přináší tomuto místu zvláštní atmosféru klidu a pohodu. Tento pozemek není jen investice do nemovitosti, ale také do budoucnosti vašich plánů.

• Z hlediska infrastruktury máte k dispozici snadné připojení k elektrické síti. Co se týče vody a odpadů, můžete tyto záležitosti řešit vlastním vrtem a vytvořením čistírny odpadních vod (ČOV).

• V obci se nachází mateřská i základní škola, obchod a další občanská vybavenost

• Tento pozemek v údolí vesnice Bušín nabízí ideální základ pro vaše sny a ambice. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost.

• S financováním Vám rádi pomůžeme

Parametry pozemku

Cena
580 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je konečná včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Bušín
ID
19546
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
903 m2
Odpad
Septik, Jímka
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lukáš Rozman

Lukáš Rozman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Bušíně?

Podobné nemovitosti