Prodej pozemku pro bydlení, Stařechovice - Služín, 1485 m2

Služín

2 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 296 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Stařechovicích

Informace k pozemku

Hledáte ideální místo pro stavbu Vašeho nového rodinného domu? Nemusíte hledat dál, máme pro Vás nabídku, kterou jen tak nepřehlédnete. Nabízíme Vám slunný na dnešní poměry nadstandardně velký stavební pozemek o ploše 1485 m2, nacházející se ve Služíně, pouhých 616 metrů od volně přístupného nádherného zámeckého parku v Čechách pod Kosířem a hned u hranice Přírodního parku Velký Kosíř.

Pozemek je téměř obdélníkového tvaru o uliční šířce 19 m a délce 78 m, nachází se téměř na konci klidné slepé vedlejší uličky. Příjezdová cesta je téměř k pozemku zpevněná a na jejím konci se napojuje cesta do krásné krajiny přírodního parku. Navíc pozemek sousedí s turisticky vyhledávanou obcí Čechy pod Kosířem, kde najdete veškerou občanskou vybavenost, jako jsou základní škola, základní umělecká škola, mateřská škola, obchod, restaurace a dokonce i muzea a expozice, jako jsou hasičské muzeum, muzeum kočárů, filmová expozice Jana a Zdeňka Svěrákových či dračí jeskyně.

Nejlepší na tomto pozemku je však to, že se nachází v blízkosti krásné přírody, takže můžete mít klid malé vesničky, ale zároveň být jen pár stovek metrů od veškeré občanské vybavenosti. Do práce a za vzděláním je to jen kousek, do Prostějova je to jen 10 km a do Olomouce 21 km.

Elektřina, voda a kanalizace jsou u pozemku, zemní plyn je 100m od pozemku. V územním plánu je pozemek v lokalitě SV plochy smíšené obytné venkovské, takže se jedná o skvělou investici do Vaší budoucnosti.

Nepromeškejte tuto jedinečnou příležitost a stavte svůj nový domov v této malebné oblasti plné přírodních krás a občanské vybavenosti. Kontaktujte nás ještě dnes a rádi Vám pozemek představíme.

Parametry pozemku

Cena
2 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Služín
ID
253/2175
Plocha nemovitosti
1485 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Antonín Procházka

Antonín Procházka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Stařechovicích?

Podobné nemovitosti