Dražba zemědělské usedlosti, Vlkaneč, 183 m2

Vlkaneč

3 666 666 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Vlkanči

Úklidové služby

Informace k domu

Předmět dražby se nachází v obci Vlkaneč – Kozohlody, která leží 13 km jižně od města Čáslav. V obci je zastávka s několika spoji do Čáslavi. V 1,5 km Vzdálené Vlkanči je 1. stupeň ZŠ a hostinec. Je zde také vlaková zastávka se spojením do Kolína. Větší občanská vybavenost je v 5 km vzdáleném Golčově Jeníkovu.
Předmětem dražby je bývalá zemědělská usedlost. Na obytnou část navazují bývalé chlévy. Na pozemku je otevřená stodola a rybník. Na pozemku parc. č. St. 32 jsou umístěny stavby. Spolu s pozemkem parc. č. 72 jsou v územním plánu vedené pod znakem BV plochy k bydlení. Ostatní pozemky o celkové výměře 5.652 m2 jsou v územním plánu vedeny jako ZZ – plocha zahrad (přípustné jsou - zeleň, stavby pro obhospodařování těchto pozemků – u zahrádek zahradní domky – bez místností k rekreaci a bydlení, drobná samozásobitelská činnost nerušící okolní pozemky a zástavbu) Podmíněně přípustné jsou stavby pro skladování a provoz do 100 m2, liniové stavby a stavby technického vybavení a jednoduché stavby doplňující potřeby přilehlého rodinného domu (např. kolna) max 25 m2. Stavby maximálně o 1.NP (např. garáž).
Obytná část je s dispozicemi 2+1 a 1+1 (obytná plocha 183 m2). Obytná část je částečně podsklepená (menší sklep), Dvě nadzemní podlaží – v přízemí byt 2+1 a nebytové prostory – sklad, dílna, v patře se nachází byt 1+kk a půdní prostory. Vytápění je ústředním plynovým kotlem. Objekt je napojen na obecní vodovod, kanalizaci plyn a elektro. V přízemí probíhá rekonstrukce. Zbývá dokončit chodbu a koupelnu s WC. V patře jsou rozsáhlé půdní prostory.
Na obytnou část navazuje stodola, která je ve zhoršeném technickém stavu a je určená ke kompletní rekonstrukci, případně demolici.

Parametry domu

Cena
3 666 666 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Vlkaneč
ID
951DDE2024
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
183 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
6908 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Kříž

Jan Kříž

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky dražby zemědělských usedlostí v Vlkanči?