Pronájem obchodního prostoru, Kutná Hora, Anenské náměstí, 128 m2

Anenské náměstí, Kutná Hora - Kutná Hora-Vnitřní Město

30 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Kutné Hoře

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme Vám k pronájmu obchodní prostory o výměře 127,7 m2, nacházející se na Anenském náměstí ve vnitřní části centra Kutné Hory. Prostory se dají využít jako kavárna, cukrárna, zmrzlinárna nebo třeba prodejna pečiva. Každá část prostoru je maximálně využita a uspořádána tak, aby zefektivnila Vaši celodenní činnost. Celkové vybavení interiéru bylo pořizováno v nadstandardní kvalitě.

Dispozice: Hlavní prostor tvoří 80,7 m2 (kavárna, výdejna), nachází se zde výdejový pult tvořený z masivní žuly, úložné prostory a pohovky. Prostor je vybaven zvukovými reproduktory (nachází se ve stropě), osvětlením, připojením pro televizi, čidlem na kouř, odvětráváním. V prostorech se dále nachází bezbariérové WC pro hosty a zaměstnance (odděleno pro muže a ženy). Hlavní přípravna (17,7 m2). Přípravna pro zeleninu. Místnost pro úklid a šatna.

Lokalita: Prostory se nacházejí v malebné části historického centra Kutné Hory, mimo jiné také turistické části. Od Palackého náměstí Vás dělí pouhé 3 minuty chůze.

Prostory jsou připraveny pro nového nájemníka ihned.

Nájemné činí 30.000 Kč, elektřina a plyn se přepíší. Rezervační poplatek.

Pokud Vás má nabídka zaujala, neváhejte se mi ozvat, na Vaše dotazy Vám rád odpovím.

Parametry nemovitosti

Cena
30 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
včetně právního servisu
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Anenské náměstí, Kutná Hora - Kutná Hora-Vnitřní Město
ID
00291
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
128 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jakub Mejstřík

Jakub Mejstřík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Kutné Hoře?

Podobné nemovitosti