Prodej bytu 2+kk, Praha - Holešovice, Argentinská, 49 m2

Argentinská, Praha 7 - Holešovice

8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Praze 7

Stěhovací služby

Informace k bytu

Společnost Home Real Estate v zastoupení majitele nabízí k prodeji zařízený byt v zánovním stavu o dispozici 2+kk o velikosti 49,4m2 + 1,92m2 sklep + 7,14m2 balkon, který se nachází v nízkoenergetické novostavbě rezidenčního projektu Vivus Argentinská. Developerem projektu je společnost Vivus. Praha 7 – Holešovice, v blízkosti metra linky C – Nádraží Holešovice.

Pohodlí tohoto bytu dotváří prostorný obývací pokoj spojený s plně vybavenou kuchyňskou linkou, která obsahuje vestavěné spotřebiče jako jsou sklokeramická varná deska, myčka nádobí, mikrovlnná trouba, digestoř a trouba. Z obývacího pokoje i ložnice je přímý výstup na balkón, který přináší další místo k odpočinku a relaxaci. Ložnice je vybavena pohodlnou dvoulůžkovou postelí a skříní pro uložení vašich věcí. Koupelna je vybavena vanou a pračkou. V bytě se rovněž nachází komora, která je přístupná přímo z předsíně a poskytuje dostatek úložného prostoru. Okna jsou vybavena elektricky ovládanými exteriérovými žaluziemi, což umožňuje jednoduché nastavení osvětlení a soukromí podle vašich preferencí.

V domě i bytech jsou moderní datové rozvody pro vysokorychlostní internet, digitální a satelitní televizi. Rozvod televizních kabelů je ve všech pokojích. Plovoucí laminátová podlaha ve všech obytných místnostech. V koupelně, na WC, v komoře přístupné z chodby a v chodbě za vchodovými dveřmi je nadstandardní keramická dlažba. Na balkoně je položená mrazuvzdorná dlažba. Vchodové dveře jsou bezpečnostní a protipožární s laminátem na povrchu a s obložkovou zárubní z vnější strany. Dveře ze vstupní chodby do obývacího pokoje jsou prosklené, všechny ostatní plné s kvalitním nerezovým kováním. Všechny dveře, vnitřní i vstupní, mají zvýšenou výšku 2100 mm.

Nový bytový projekt Vivus Argentinská představuje sedmipodlažní bytový dům ve tvaru písmene U, rozdělený na čtyři části a výškově navazující na sousední stávající obytnou zástavbu na jihu. Lokalita nabízí skvělou dopravní dosažitelnost a hustou síť obchodů a služeb. Supermarket BILLA, divadlo La Fabrika, sportovní areál Loko Vltavín, ZOO, park Stromovka, fitness studio, MŠ a ZŠ Tusarova, lékárna, pobočky bank, restaurace, dětské hřiště, to vše v pěším dosahu.

V 400 metrech od domu je umístěna autobusová zastávka, vlakové nádraží a stanice metra linky C – Nádraží Holešovice. Cesta do centra trvá 7 minut jízdy autem či 16 minut tramvají.

Celková cena: 8.990.000,- včetně provize a právního servisu.
V ceně je zahrnuto parkovací stání v podzemní garáži a sklepní kóje o velikosti 1,92m2.

Pro více informací a možnost prohlídky kontaktujte makléře nebo vyplňte formulář níže. Rádi se Vám budeme věnovat!

Parametry bytu

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Argentinská, Praha 7 - Holešovice
ID
36856
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
49 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Garáž
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Department #3 Sales

Department #3 Sales

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 7?

Podobné nemovitosti