Prodej pozemku pro bydlení, Libeř, 1021 m2

Libeř

8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Libeři

Úklidové služby

Informace k pozemku

Kritérií pro výběr vhodného pozemku k výstavbě rodinného domu může být celá řada. Každý potenciální kupující má své specifické preference a představy. Co však spojuje většinu zájemců hledajících pozemek v lokalitách mimo město? Touha bydlet na klidném místě a současně však neztratit co nejlepší dopravní dostupnost města a sítě služeb. Přesně to nabízí náš projekt. Lokalita se nachází v blízkosti Prahy a přitom poskytuje klid venkova. Dobrá dopravní dostupnost autem (na okraj Prahy 10 minut) či MHD (Modřany 30 minut). V budoucnu by se měla dostupnost ještě zlepšit vybudováním trasy D pražského metra (9 minut od plánované stanice metra).

Původní pozemek parc. č. 90/107 byl geometrickým plánem (viz. plán) rozdělen na osm stavebních parcel, komunikace a ostatní plochy. Geometrický plán není prozatím zavkladován příslušným katastrálním úřadem.
Na výstavbu byla vydána stavební povolení (zatím nejsou pravomocná). Zahájení výstavby inženýrských sítí je plánováno bezprostředně po nabytí právní moci veškerých povolení. Předpokládáme, že by k němu mělo dojít ve 3. čtvrtletí 2024.

Jedná se o velmi malý projekt (pouze 8 stavebních parcel), který přímo navazuje na stávající zástavbu obce. S ohledem na platný územní plán Libře, který je v současné době novelizován, nelze v nejbližší době očekávat rozšíření výstavby. Sousední pozemky (ve směru z obce) nejsou územním plánem určeny jako stavební a zájmem obce je tento stav zachovat.
Projekt je koncipován tak, že zájemcům nabízíme pouze vhodné stavební parcely, které budou samozřejmě napojeny na nezbytnou infrastrukturu (komunikace, voda, obecní kanalizace a přípojky elektrické energie). Nemáme v úmyslu vytvářet unifikované sídliště a tudíž ani nenabízíme variantu prodeje již hotových domů. Je tedy na každém zájemci, jak pojme realizaci vlastních představ o svém bydlení. Dle územního plánu lze na pozemcích stavět rodinné domy s 1 nadzemním podlažím a obytným podkrovím s maximální zastavitelností 30 % pozemku. V podrobnostech viz. (link na územní pán). V případě zájmu jsme samozřejmě schopni i s touto fází „cesty k bydlení ve vlastním rodinném domě“ pomoci.

projekt : pozemky-liber.cz

Libeň u Libeře je vesnice v okrese Praha-západ, je součástí obce Libeř. Nachází se asi 2 km na severozápad od Libeře a 4 km od Dolních Břežan. V obci Libeň je mateřská škola a obchod, v obci Libeř pak fotbalový klub, restaurace a sídlo oblíbené firmy Libeřské lahůdky. Okolí nabízí mnoho možností pro sportovní či odpočinkové aktivity, od krásné přírody, přes cyklostezky až po nedaleký Ski areál Chorouň.

.

Parametry pozemku

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Libeř
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1021 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tomáš Jakeš

Tomáš Jakeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Libeři?

Podobné nemovitosti