Prodej bytu 2+1, Postoloprty, Draguš, 61 m2

Draguš, Postoloprty

1 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 625 Kč /za měsíc

(Prodejní cena je včetně kompletního právního servisu a provize RK.)

Exkluzivní partneři v Postoloprtech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji prostorný světlý byt v klidné lokalitě na adrese Draguš č.p. 463 v části obce Postoloprty, okres Louny. Byt o dispozici 2+1 se nachází ve třetím patře panelového domu bez výtahu, a je po rekonstrukci. S celkovou podlahovou plochou 61 m² nabízí tato nemovitost dostatek prostoru pro pohodlné bydlení i početnější rodině.

Jednou z klíčových výhod této nemovitosti je bezpečná a rodinná atmosféra okolí. V blízkosti se nachází školy, parky a další atrakce pro děti, což dělá z tohoto bytu ideální domov pro rodiny s malými dětmi. Navíc dětské hřiště za domem poskytuje prostor pro hravé odpoledne a relaxaci v přírodě.

Oba pokoje i kuchyň jsou prostorné a světlé, což Vám umožní pohodlné a příjemné bydlení. K dispozici jsou také sklepní prostory pro uložení věcí a výhodou je i dostatek parkovacích míst pro vaše vozidla.

Tato nemovitost je skvělou volbou zájemce hledající klidné a pohodlné bydlení s výbornou dojezdovou vzdáleností do města. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Tým RE/MAX Fenix.

Parametry bytu

Cena
1 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Prodejní cena je včetně kompletního právního servisu a provize RK.
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Draguš, Postoloprty
ID
0310-NP00091
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
61 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
61 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Janka Hájková, M.R.E.

Janka Hájková, M.R.E.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Postoloprtech?

Podobné nemovitosti