Prodej činžovního domu, Lanškroun, Školní, 720 m2

Školní, Lanškroun-Vnitřní Město

14 550 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 69 341 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Lanškrouně

Informace k nemovitosti

Objevte klíč k úspěšnému podnikání s nákupem nájemního domu v Lanškrouně. Nabízí unikátní kombinaci strategické polohy, rozsáhlé obchodní plochy a adaptabilního prostoru pro různé podnikatelské záměry Představujeme Vám jedinečnou příležitost k nabytí nájemního domu v srdci Lanškrouna, který se nachází na strategicky výhodné adrese ulice Školní, jen krok od hlavního náměstí J.M. Marků. Ulice Školní je velmi frekventovaná, protože vede z hlavního náměstí k základní škole a Římskokatolické farnosti
na nám. Aloise Jiráska , kde je děkanem pan Zbigniew Jan Czendlik. Objekt nabízí velkorysou obchodní plochu 480 m² rozprostřenou ve dvou nadzemních podlažích a představuje ideální prostor pro rozvoj vašeho podnikání v téměř jakémkoliv oboru. Dům je částečně podsklepený a napojen na všechny inženýrské sítě, což zajišťuje bezproblémový provoz jakéhokoliv typu podnikání. V katastru nemovitostí je dům zapsán jako bytový dům. V minulosti sloužil jako prodejna nábytku a následně jako místo pro prodej textilií a domácích potřeb, což dokládá jeho univerzálnost a potenciál pro různé typy využití.
Velmi zajímavou přidanou hodnotou je půdní prostor 240m2, který nabízí možnost dalšího rozšíření – ať už pro vytvoření dalších kancelářských prostor, bytových či nebytových jednotek k pronájmu či jiných komerčních účelů. Přizpůsobení objektu vašim potřebám je tak snadné a efektivní.
Poloha domu přímo v centru Lanškrouna zajišťuje vysokou míru viditelnosti a přístupnosti pro vaše klienty. Nachází se v bezprostřední blízkosti hlavního náměstí, což přináší neustálý pohyb potenciálních zákazníků a zaručuje výborné obchodní příležitosti.
Cena 14 550 000 Kč odráží nejen kvalitu a polohu objektu, ale také jeho obrovský potenciál pro další rozvoj. Jde o investici, která se vám mnohonásobně vrátí, ať už z hlediska přímých příjmů z pronájmu, tak v růstu hodnoty nemovitosti v důsledku její strategické polohy a možností využití.
Nenechte si ujít tuto výjimečnou příležitost k investici do nemovitosti s jasným potenciálem a strategickou polohou v Lanškrouně. Kontaktujte nás pro více informací a domluvu prohlídky. Vaše podnikání zde může začít prosperovat již dnes.

Parametry nemovitosti

Cena
14 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Školní, Lanškroun-Vnitřní Město
ID
2426
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
720 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
264 m2
Plocha nemovitosti
264 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Vlak, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Dana Beranová

Dana Beranová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Lanškrouně?

Podobné nemovitosti