Prodej bytu 3+kk, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Dřevčická, 111 m2 (ID: 1891876)

Dřevčická, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

8 340 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 39 746 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Brandýse nad Labem

Úklidové služby

Informace k bytu

Představte si bydlení, kde každý den začíná výhledem na klidné okolí, kde luxus se snoubí s pohodlím a kde se z domova stává místo, kde chcete trávit každý volný moment. Právě takovou příležitost nabízíme exkluzivně ve vyhledávané lokalitě Brandýsa nad Labem.

Byt o dispozici 3+kk s vnitřní podlahovou plochou 95 m2 + dva balkony o ploše 8 m2 a 4 m2 se nachází ve druhém patře dvoupatrového domu + bezpečný suchý sklep 4 m2 v suternénu domu. Tento byt s ideální dispozicí Vám nabídne díky své poloze na kraji města i nevšední klid a soukromí.

Stav objektu je perfektní, což zajišťuje bezproblémové bydlení hned od prvního dne. Interiér bytu prošel nedávno rekonstrukcí, během které byla instalována nová luxusní koupelna a WC, která zaručeně uspokojí i ty nejnáročnější požadavky na komfort a design. Dům, ve kterém se byt nachází, je známý svou poklidnou atmosférou a přátelskými sousedy, což umocňuje pocit domova.

Důležitou výhodou je i světlý charakter bytu, který je díky své orientaci a velkým oknům plný slunečního světla po celý den. Příjemnou atmosféru dotvářejí luxusní dřevěné podlahy, které perfektně doplňují celkový dojem z bytu.

Bydlení v této lokalitě nabízí skvělou kombinaci klidného života s rychlým přístupem k městské infrastruktuře. Vše, co potřebujete pro život, najdete v dosahu ruky – obchody, školy, zdravotnická zařízení i příjemné kavárny a restaurace. Přírodní a rekreační oblasti v okolí zas poskytují bohaté možnosti pro volnočasové aktivity a relaxaci.

Tento byt představuje ideální spojení funkčnosti, luxusu a klidného bydlení. Pokud hledáte místo, které bude Vaším bezpečným přístavem, kde načerpáte energii a budete se cítit skutečně doma, pak je tento byt tou pravou volbou pro Vás.

Neváhejte se na mě obrátit pro více informací či domluvení prohlídky. Těším se, že Vám budu moci tento nádherný byt představit osobně. Staňte se součástí přátelské komunity v Brandýse nad Labem a zažijte bydlení, o jakém jste vždy snili.

Parametry bytu

Cena
8 340 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Dřevčická, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
ID
N00118
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
111 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
111 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Stanislav Durchánek

Ing. Stanislav Durchánek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Brandýse nad Labem?

Podobné nemovitosti