Prodej atypického bytu, Nea Plaghia (Νέα Πλάγια Χαλκιδικής), Řecko, 150 m2

Nea Plaghia (Νέα Πλάγια Χαλκιδικής), Řecko

6 542 900 Kč /za nemovitost
Exkluzivní partneři

Informace k bytu

Tento moderní být je po rozsáhlé rekonstrukci.
Být v rozloze o150 m2 s terasami zahrnující 3 ložnice, 2 koupelny, 2 obývací pokoje, ma taky nádherní výhled na moře. Apartmán je vybaven luxusní kuchyně, klimatizace ,bojler a markýzy pro stín. Nahoře je terasa ve velikostí 150 m2. Můžete dát pergolu se závěsy a sedací soupravou a tak naplno užívat krasne,letne, řecké večeři a nebo jen pitíčko a pohodů. Pouze 30m od pláže a taky pár kroků od vsech obchodů a společenský zivot .

Pokud máte zájem o další informace nebo prohlídku této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat. Tato nemovitost slibuje lukrativní návratnost vaší investice a výjimečný zážitek.
Hea Plagia je malá vesnice a letní letovisko v zálivu Kolons, velmi blízko začátku Kassandry. Je spojen se sousední vesnicí Hea Flogita a obě sdílejí stejný plážový pás, dlouhý asi 3 km.

Vesnice má dlouhou promenádu ​​s palmami, která vede souběžně s pobřežím a dosahuje Hea Flogita, vhodná pro večerní procházky. Kolem něj najdete všechny kavárny, taverny, pekárny a supermarkety a v létě je tu i malý zábavní park pro děti. Hea Plagia preferují především rodiny s malými dětmi a starší páry, ale ve skutečnosti má vše potřebné pro dovolenou a Kassandra a Citonia jsou v dosahu jednoho dne jízdy na jednodenní výlety. Malé pobřežní město Hea Mydania je vzdálené 8 km.
Jsme realitní agentura s dlouholetou zkušeností. Odborně a férově poradíme s výběrem. Postaráme se o to, aby nákup vámi vybrané nemovitosti proběhl hladce a bez starostí. Celý proces převodu vlastnictví dokážeme zajistit a zabezpečit na dálku a bez zbytečného cestování. Včetně veškerých podkladů na převod vlastnictví, včetně převodu energií a všech registrací.
Pro více zajímavých a aktuálních nabídek se podívejte na naše stránky.
Tým Mojenemovitostumore

Parametry bytu

Cena
6 542 900 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Nea Plaghia (Νέα Πλάγια Χαλκιδικής), Řecko
ID
F12151
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
122 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
150 m2
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Nikolay Kirilov

Nikolay Kirilov

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje atypických bytů?

Podobné nemovitosti