Pronájem rodinného domu, Praha - Nebušice, Nebušická, 260 m2

Nebušická, Praha 6 - Nebušice

110 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky cca 18.000,- Kč - 20.000,- Kč, kauce: 2 nájmy)

Exkluzivní partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k domu

Nedávno postavená, 4-ložnicová, klimatizovaná, nezařízená polovina dvojdomu se 4 koupelnami k pronájmu, 5+kk, 260m2. Nemovitost se nachází v rezidenční lokalitě v Nebušicích, pouze několik minut chůze k Mezinárodní škole a blízko zastávky autobusu (6 minut autobusem ke stanici metra Bořislavka). Dobrá dostupnost také do Riverside školy a na letiště.

Dispozice přízemí domu: vstupní hala, prostorný obývací pokoj se vstupem na vydlážděnou terasu a zahradu, otevřená, plně vybavená kuchyň se spotřebiči (sklokeramická varná deska, trouba, lednice s mrazákem a myčka), spíž, šatna a samostatné WC. 1. patro: tři ložnice s vlastními koupelnami (jedna koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, toaletou a bidetem, druhá s vanou, umyvadlem, toaletou a bidetem a třetí s vanou, sprchovým koutem, dvojumyvadlem, toaletou a bidetem), šatna a terasa s výhledem do zahrady (přístupná ze dvou ložnic). Dvě ložnice mají vestavěné skříně a jedna má šatnu. 2. patro: čtvrtá ložnice se vstupem na terasu, koupelna (s rohovou vanou, umyvadlem, toaletou a bidetem), galerie se vstupem na terasu a prádelna/kotelna (pračka, sušička a kotel).

Na podlaze jsou dřevěné podlahy a dlažba. Klimatizace ve 3 ložnicích na jih, vytápěné podlahy v halách, blackout závěsy na oknech v obývacím pokoji, domácí telefon, alarm. Za domem je velká zahrada. Součástí domu je dvougaráž.

Kauce: 2 měsíční nájmy. Nájemné: 110.000,- Kč + záloha na služby a poplatky (cca 18.000,- až 20.000,- Kč/měsíc). K dispozici: 1.8.2024.

Parametry domu

Cena
110 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky cca 18.000,- Kč - 20.000,- Kč, kauce: 2 nájmy
Aktualizováno
14. 4. 2024
Adresa
Nebušická, Praha 6 - Nebušice
ID
V1645S
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
260 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
260 m2
Plocha nemovitosti
623 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Marcela Skalníková

Marcela Skalníková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Praze 6?

Podobné nemovitosti