Prodej bytu 2+kk, Rincón de la Victoria, Španělsko, 67 m2

Rincón de la Victoria, Španělsko

5 425 574 Kč /za nemovitost
Exkluzivní partneři

Informace k bytu

Apartmány a penthousy 100 m od pláže Benagalbón v Rincón de la Victoria. Jedná se o krásné místo s nejlepším klimatem v Evropě a vysokou kvalitou života daleko od hluku, nepřeplněných pláží a zátok. Komplex se skládá z 28 apartmánů s 1, 2 a 3 ložnicemi s jižní orientací. Dále jsou zde dvě podzemní podlaží pro garáže a sklady. Při výstavbě budou použity materiály a zařizovací předměty nejvyšší kvality. Velkoformátová dlažba, ložnice s vestavěnými skříněmi, žaluziemi, osvětlením, otevřená kuchyně propojená s obývacím pokojem, koupelny se sprchovým koutem nebo vanou, bezpečnostní dveře, kamerový systém. Velmi příjemné ceny!
Rincón de la Victoria je město a přímořské letovisko na Costa del Sol v provincii Málaga, ve Španělsku. Nachází se přibližně 12 kilometrů východně od Málagy a je součástí metropolitní oblasti Costa del Sol. Město je známé svými krásnými plážemi s jemným pískem a čistým mořem. Pláže jsou dlouhé, ideální pro opalování, koupání, vodní sporty a nabízí různé vybavení a služby pro návštěvníky. Město má také malebnou pobřežní promenádu, která je oblíbeným místem pro procházky a relaxaci s výhledem na moře. Na promenádě najdete mnoho restaurací, kaváren a obchodů, kde si můžete vychutnat tradiční španělskou kuchyni a přímořské speciality. Má také historické centrum s úzkými uličkami, kde se nachází tradiční andaluské domy a památky. Můžete navštívit také gotický kostel Nuestra Señora de la Victoria a zříceniny pevnosti Bezmiliana. Město nabízí také různé kulturní akce a festivaly během roku, včetně trhů a tradičních oslav. Místní muzeum umění (Museo de Arte de Rincón de la Victoria) nabízí přehled o regionální kultuře a historii. V blízkosti Rincón de la Victoria se nachází také golfové hřiště Añoreta Golf, které láká golfisty z celého světa. Město je dobře propojené s okolními městy a atrakcemi na Costa del Sol, a proto je vhodným výchozím bodem pro objevování regionu.Rincón de la Victoria je ideální destinací pro ty, kteří hledají kombinaci pláží, kulturních zážitků a relaxace na slunném pobřeží Costa del Sol.

Parametry bytu

Cena
5 425 574 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Rincón de la Victoria, Španělsko
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
67 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Fico reality

Masarykovo nám. 138, Uherský Brod

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jana Rossi

Jana Rossi

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti