Prodej bytu 1+kk, Hradec Králové, Na Střezině, 35 m2

Na Střezině, Hradec Králové

4 497 679 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 435 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Hradci Králové

Informace k bytu

Rezidence U Sadů – Na dosah centra, obklopen parky

Poznejte krásu klidného bydlení v Hradci Králové, které Vás doslova uchvátí svým skvělým umístěním. Představujeme projekt Rezidence U Sadů. Jak už napovídá samotný název, svým majitelům poskytne komorní bydlení v blízkosti nádherných parků, zároveň na dosah historickému centru. Je tak ideálním řešením pro ty, kteří milují chvíle plné odpočinku i společenský život.

Nabízíme praktický a efektivně řešený ateliér 1,5 +kk o celkové výměře 35,3 m2, který je umístěn v 2. patře budovy. Díky speciálnímu uspořádání prostor budete mít oproti standartnímu 1+kk možnost oddělit obytnou část od ložnicové a užít si tak dostatek soukromí. Součástí bytu je navíc i lodžie 4,1 m2, která je natočena na severozápadní stranu, tudíž se můžete těšit na romantické chvíle při západu slunce.

Projet nabízí 54 nových bytů (1+kk až 4+kk). Jednotky disponují balkonem, lodžií či terasou. Součástí projektu i je přilehlý parter, který bude tvořen zelení a venkovním posezením. Za slunných dní tak budete moci trávit volné chvíle v blízkosti Vašeho domova a navazovat nová přátelství ve Vašem sousedství.

Parametry bytu

Cena
4 497 679 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 4. 2024
Adresa
Na Střezině, Hradec Králové
ID
RUS-203
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
33 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
35 m2
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Klára Pocková

Klára Pocková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti