Prodej bytu 1+kk, Liberec, Hašlerova, 36 m2

Hašlerova, Liberec VI-Rochlice

2 199 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 480 Kč /za měsíc

(základní náklady na bydlení 1270 Kč, zálohu elektřinu můžete upravit podle svých nároků, nyní je zál)

Exkluzivní partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Hledáte byt na investici nebo startovní bydlení pro jednotlivce či mladý pár. To by vás mohl zajímat právě tento byt, který je po kompletní velmi zdařilé rekonstrukci. Byt s dispozicí 1+KK o užitné ploše 36 m2 se nachází v 1. podlaží bytového domu v Liberci, Rochlicích.

Byt je složen z obytné části / pokoje, kuchyňského a jídelního koutu, koupelny se sprchou včetně toalety a chodby. Celý byt je ve velmi dobrém stavu a odpovídá nárokům na současné vybavení a provedení bytu. Do vstupní chodby se vchází bezpečnostními dveřmi s vícebodovým zamykáním. Obytná část je o ploše cca. 18 m2 a dá se elegantně oddělit od kuchyně. Kuchyňský kout je zařízen pěknou rohovou linkou s vestavěnými spotřebiči a kombinovanou chladničkou. Do této části je také možné umístit jídelní stůl. Vytápění je řešeno elektrickým etážovým vytápěním s vlastním kotlem na chodbě bytu. Teplou vodu ohřívá elektrický zásobník umístěný v koupelně.

Dům se nachází v klidnější lokalitě města s dobou dostupností do centra. Centrum města je vzdálenosti asi 1,2 km, kde najdete veškerou občanskou vybavenost.

Základní náklady na bydlení 1270 Kč, zálohu elektřinu můžete upravit podle svých nároků, nyní je záloha 3500 Kč. PENB je uvedeno G, čekáme na dodání průkazu.

Teď už jen stačí, když zavoláte probereme všechny důležité detaily a domluvíme se na termínu prohlídky. Majitel si vyhrazuje právo výběru zájemce. Radim Macháček

Parametry bytu

Cena
2 199 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
základní náklady na bydlení 1270 Kč, zálohu elektřinu můžete upravit podle svých nároků, nyní je zál
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Hašlerova, Liberec VI-Rochlice
ID
22397
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
36 m2
Patro
1. z 3
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
36 m2
Plocha nemovitosti
36 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Radim Macháček

Radim Macháček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Liberci?

Podobné nemovitosti