Prodej bytu 2+kk, Spojené arabské emiráty, Dubaj, 50 m2

Spojené arabské emiráty, Dubaj

3 726 000 Kč /za nemovitost
Exkluzivní partneři

Informace k bytu

Exkluzivní Nabídka Luxusních Bytů v Dubaji a Pozvánka na První Realitní Exhibici Investičních Nemovitostí v Dubaji v České Republice!

Vážení Investoři a Milovníci Luxusu,

Máme pro vás jedinečnou příležitost vstoupit do světa exkluzivního bydlení v Dubaji! Jsme hrdí na to, že můžeme představit naši nejnovější nabídku luxusních bytů, které spojují špičkový design, prvotřídní vybavení a dechberoucí výhledy na panorama Dubaje.

Výhody Investování v Dubaji:

Splátky Bez Úroků: Máte možnost si vytvořit vlastní splátkový plán bez úroků, což vám umožní flexibilně řídit své investice.

Minimální První Splátka: S minimální počáteční investicí můžete vstoupit do světa luxusního bydlení v Dubaji.

Získání Povolení k Pobytu: Investice vám může otevřít cestu k získání povolení k pobytu v Dubaji, čímž získáte přístup k širokému spektru výhod a možnostem.

První Realitní Exhibice Investičních Nemovitostí v Dubaji v České Republice:
Přicházíme s jedinečnou příležitostí pro české investory! Pozveme vás na naši První Realitní Exhibici Investičních Nemovitostí v Dubaji, kde budete mít příležitost osobně prozkoumat naši nabídku luxusních bytů, získat informace o investičních výhodách a poradit se s našimi odborníky.

Kdy a Kde:
Datum:19.4. 2024
Čas: od 10:00 do 22:00
Místo: PRAHA 5, 150 00
NAD HLINIKEM 1202

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost proniknout do světa luxusu a investic v Dubaji! Kontaktujte nás ještě dnes pro více informací a registraci.

Vaše Investiční Společnost v Dubaji

Kontaktní Údaje: Bc. Zdeněk Kříž
Telefon: +420 727 975 507
Email: infocentrum@carexim.cz

Parametry bytu

Cena
3 726 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
11. 4. 2024
Adresa
Spojené arabské emiráty, Dubaj
ID
22066
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
50 m2
Patro
15.
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Zdeněk Kříž

Zdeněk Kříž

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti