Prodej bytu 3+kk, Liberec - Liberec XV-Starý Harcov, Sosnová, 75 m2

Sosnová, Liberec XV-Starý Harcov

Rezervováno
6 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 31 406 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Každé ráno se probouzet s výhledem na celý Liberec a při pohledu na vyúčtování zajásat. Zažít pocit, že se Vám možná ani nechce ven... To není pouhý sen, nýbrž Vaše nová realita. Představujeme Vám unikátní byt v netradičním, půlkruhovém bytovém domě zvaným Wolkerák (kde se byty tak často neprodávají), jehož autorem nebyl nikdo jiný, než tvůrce samotného Ještědu a který dokazuje, že není panelák jako panelák :)
Tento luxusně zrekonstruovaný byt 3+kk o celkové ploše 75,6 m2 (byt je 64,5 m2, lodžie 8,6 m2, sklep 2,5 m2) Vám nabídne kvalitní, moderní interiér, pohodlí, vzdušnost, světlo, prostor a hlavně pocit, že Váš domov Vám může být každý den útočištěm i inspirací. Tady se totiž na rekonstrukci nešetřilo a myslelo se hlavou. A že se byt nachází v přízemí domu? Nenechte se zmást, byt je totiž ve výšce odpovídající běžnému 2.-3. patru.
Dominantou bytu je prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem realizovaným na míru a disponující nejen kvalitními spotřebiči (Elektrolux -indukce, trouba, mikrovlnka, myčka, široká lednice Lord, nová digestoř Faber, granitový dřez s vytahovací baterií Franke, chytré osvětlení Immax), ale zejména promyšleností a funkčností. Kuchyň i obývací pokoj Vás budou lákat. Zde se budete těšit na další vaření či na posezení s přáteli. Dvě ložnice situované v klidové, zádní části bytu, zase budou vyzývat k odpočinku. V předsíni Vás potěší ukrytá pračka a prostor pro vestavěné šatní skříně, v koupelně zase oceníte velký sprchový kout, designové umyvadlo se skříňkou s úložnými prostory a zrcadlem s led osvětlením i na míru řešený topný žebřík. V rámci rodinného shonu budete rádi za samostatnou toaletu a při večerní siestě nastavíte svou tvář slunci na své velké lodžii s výhledem, který Vám vezme dech. To všechno Vám nyní nabízíme.
Kompletní reko proběhla v r. 2022 - 2023. Veškerý nábytek byl řešen na míru a z kvalitních materiálů. Interiér doplňuje lesklá dlažba, prosklené dveře i třeba designový radiátor. Vstupní dveře jsou bezpečnostní a protihlukové a na lodžii jsou vyvedeny elektrické zásuvky a příprava na světlo i klimatizaci.
Z hlediska nákladů je byt úsporný. Měsíční zálohy jsou cca 5.600,- Kč (vč. 1950,- Kč FO) a vždy byly vraceny vyšší přeplatky. Ke koupi bytu je možné převzít pronájem parkovacího stání. Byt je v osobním vlastnictvím, takže možné bez problémů financovat hypotékou.
Dům prošel částečnou revitalizací včetně zateplení zadní části a fasády, aktuálně jsou v řešení solární panely. Vytápění je řešeno vlastní plynovou kotelnou (nízké náklady na topení).
Dům se nachází v příjemné části Liberce XV - Starý Harcov, 10 min. od centra Liberce a v dosahu všech možností (školy, školky, obchody, kavárny, restaurace, ZOO, botanická, dětské hřiště, MHD....)
Nenechte si ujít šanci bydlet v jednom z nejžádanějších bytů v Liberci. Kontaktujte nás, domluvte si prohlídku a zažijte, jaké to je, když váš domov je Váš nejlepší přítel. Tento byt čeká přesně na Vás!

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
6 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Sosnová, Liberec XV-Starý Harcov
ID
2024022
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
73 m2
Patro
1. z 10
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
2485 m2
Podlahová plocha
75 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Betonová, Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Dana Hunčovská

Ing. Dana Hunčovská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Liberci?

Podobné nemovitosti