Prodej zahrady, Lažany, 5031 m2

Lažany

2 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 391 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Lažanech

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Jedná se o pozemek v obci Lažany (k.ú. Lažany u Sychrova) situovaný na okraji obce po pravé straně silnice procházející obcí při výjezdu z obce směrem do obce Turnov. Jedná se tak o menší obec s dobrou celoroční dostupností navazující na Turnov s napojením na dálniční síť Liberec-Praha. Pozemek je umístěný na okraji obce za zástavbou rodinných domů s přístupem z asfaltové státní komunikace III.tř. i prašné obecní komunikace. V současné době je odsouhlasena změna územního plánu s novou zástavbou rodinných domů západně od pozemku včetně řešené nové obecní komunikace.

Pozemek má obdélníkový půdorys o výměře cca. 30 x 165 m a sloužil jako ovocný sad se vzrostlými průběžně udržovanými ovocnými stromy a částečně i jako zeleninová zahrada k rodinnému domu. Pozemek je po celém obvodu oplocený, kdy po obou dlouhých stranách je dobře udržovaný plot a po kratších pak plot dožívající. Na pozemku je dále dřevěná chata sloužící k uskladnění zahradního nářadí a jako místo odpočinku.

Celá plocha je dle platného územního plánu vedená jako Plochy zahrad osazené mezi zastavitelnou část obce a zemědělské plochy. V místě je možnost napojení na vodovod a elektřinu. Odkanalizování je zde v obci řešeno individuálně (ČOV popřípadě septik+filtr) s napojením na obecní dešťovou kanalizaci. Hezké místo na okraji zastavěné oblasti, kde se dá předpokládat budoucí rozšíření zastavitelné plochy obce na tyto pozemky zahrad.

Parametry pozemku

Cena
2 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 4. 2024
Adresa
Lažany
Plocha nemovitosti
5031 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Jizerské hory

Krkonošská 604, Tanvald, Šumburk nad Desnou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Zdeněk Brezar

Zdeněk Brezar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Lažanech (okr. Liberec)?

Podobné nemovitosti