Prodej pozemku pro bydlení, Kyjov, 1837 m2

Kyjov

2 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 821 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Kyjově

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji pozemek pro stavbu rodinného domu nacházející se v Bohuslavicích u Kyjova, přímo v centru obce. Na pozemku nyní stojí stavba domu určeného spíše k demolici. Dům má tvar písmena L, je přístupný přímo z obecní komunikace a jeho uliční šíře je 18 m. Dispozice domu je 3+1. Užitná plocha obytné části domu je cca 85 m2. Na dům přímo navazují přístavky (kotelna – 11 m2, hospodářské místnosti – 40 m2), které jsou přístupné přímo ze dvora. Dům je postaven ze smíšeného zdiva, není podsklepen. Celková rozloha pozemku vč. dvora a navazující zahrady je 1837 m2.
Vstup do obytné části domu je ze dvorní části přes průjezd domu. Průjezd do dvora lze využít pro parkování vozu. Na dvůr, kde se nachází samostatné přístavky, přímo navazuje zahrada. V zadní části pozemku se nachází samostatně stojící menší přístavky, garáž a také je zde sklípek. Zadní část pozemku je více svažitá. Na pozemek je možný přístup ze zadní části, kde vede zpevněná cesta.
Nemovitost je napojena na inženýrské sítě – plyn a elektřina. Voda – obecní přípojka. Vytápění – plynový kotel.
V obci je veškerá občanská vybavenost, od mateřské školky, školy, pošty, kostela a obchodu s potravinami. Obec má dobré dopravní spojení autobusem (pravidelná linka městské dopravy Kyjov) i vlakem. V Bohuslavicích a okolí je krásná příroda, řada turistických tras i cyklostezek, fotbalové hřiště. Přes letní měsíce je možnost navštěvovat koupací biotop, který je přímo v obci.
Dispozice RD: ložnice (18,6 m2), obývací pokoj (19,6 m2), pokoj (16,2 m2), kuchyně do dvora (17 m2), špajz, předsíň, koupelna s vanou a sprchou (7 m2), samostatné WC. Všechny obytné pokoje jsou do ulice. Podlaha v místnostech dřevěná.
Pro více informací a domluvení prohlídky kontaktujte realitního makléře.

Parametry pozemku

Cena
2 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 4. 2024
Adresa
Kyjov
ID
6631
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1837 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Zdeněk Solařík

Zdeněk Solařík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Kyjově (okr. Hodonín)?

Podobné nemovitosti