Prodej bytu 4+kk, Praha - Karlín, Pobřežní, 200 m2

Pobřežní, Praha, Karlín

34 680 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 165 275 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení klienta si Vám dovoluji nabídnout podkrovní mezonetový byt o podlahové ploše 200 m2 s terasou. Byt je dispozičně řešen jako 4+kk s terasou o velikosti cca 20 m2 situované na východ do vnitrobloku s výhledem na panorama Žižkova a Vítkova. K bytu náleží dvě parkovací stání na dvoře domu.
Byt se nachází v 5. patře a disponuje kuchyní s jídelním koutem a přístupem na terasu, obývacím pokojem, dvěma ložnicemi, technickou místností, koupelnou s toaletou, sprchovým koutem a vanou. V obývacím pokoji je schodiště do dalšího patra, kde se nachází skladovací prostor, galerie, samostatná koupelna s toaletou a vanou. Z galerie je samostatný vchod do ložnice se šatnou.
Byt má okna orientovaná na východ a na západ s výhledem na centrum města a Pražský hrad a je nabízen k prodeji zkolaudovaný v kolaudačním minimu jako shell&core, tj. bez finálních povrchů podlah, obkladů koupelen, sanity a kuchyňské linky. Vše lze dodělat jako součást prodeje na přání klienta.
Byt je vytápěn teplovodním podlahovým vytápěním s tepelným čerpadlem, v bytě je rozvedena rekuperační jednotka na řízené větrání prostor, rovněž jsou rozvody pro instalaci klimatizace.
K bytu náleží sklepní kóje a dvě parkovací stání na dvoře domu.

Byt se nachází v podkroví původního činžovního domu z konce 19. století v chráněné památkové zóně. Dům prošel celkovou rekonstrukcí s obnovou historizujících prvků – nové rozvody elektřiny, vody a kanalizace, nové videozvonky, výměna špaletových oken s protihlukovou úpravu a nové repliky historických vstupních dveří do bytů. V domě je nový venkovní prosklený výtah. Nyní se provádí rekonstrukce vnitřních společných prostor budovy s obnovou historických prvků – obnova původního schodiště, terazzo na podlahách. Následovat bude oprava fasády domu.

Bytový dům se nachází v Pobřežní ulici na rozmezí Prahy 1 a Praha 8 (Těšnov) v centru města. Jedná se o atraktivní lokalitu s výborným dopravním spojením a veškerá občanská vybaveností je v docházkové vzdálenosti. V blízkém okolí se nachází mnoho restaurací, obchodů, ostrov Štvanice, kde je možnost vycházek i sportovního vyžití v zeleni podél řeky.

K dispozici 07/2024.

V případě jakýchkoliv dotazů nebo zájmu o prohlídku bytu mě neváhejte kontaktovat.

In the exclusive representation of the client, I offer you an attic duplex apartment with a floor area of ​​200 m2 with a terrace. The apartment is laid out as a 4+kk terrace with a size of approx. 20 m2, located to the east of the courtyard with a view of the panorama of Žižkov and Vítkov. The apartment has two parking spaces in the yard of the house.
The apartment is located on the 5th floor and has a kitchen-dining area with access to the terrace, a living room, two bedrooms, a utility room, a bathroom with a toilet, a shower and a bathtub. In the living room there is a staircase to the next floor, where there is a storage space, a gallery, a separate bathroom with a toilet and a bathtub. From the gallery there is a..

Parametry bytu

Cena
34 680 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
11. 4. 2024
Adresa
Pobřežní, Praha, Karlín
ID
03396
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
200 m2
Patro
5. z 5
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Realog

Realog

Kodaňská 1441/46, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lucie Franeková

Lucie Franeková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 8?

Podobné nemovitosti