Prodej bytu 1+1, Zlaté Hory, 42 m2 (ID: 1886790)

Zlaté Hory, Ondřejovice v Jeseníkách

899 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 284 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Zlatých Horách

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji byt 1+1 v prvním patře cihlového domu o 7 bytových jednotkách. Nachází se v malebné části obce Ondřejovice, ve výjimečné lokalitě obce Zlaté Hory v okrese Jeseník.
Před dvěma lety byla ukončena rozsáhlá rekonstrukce a je zařízen moderním nábytkem, který je součástí prodeje včetně spotřebičů. V kuchyni se nachází původní funkční sporák na tuhá paliva a v obýváku krb, kterým se vytápí celý byt. Oba komíny mají pravidelné revize zajišťované správou domu. Byt je velmi prakticky řešen a i když je pouze o dispozici 1+1, díky palandě, sedačce a další válendě se zde pohodlně vyspí více lidí. Je tak tedy vhodný i pro zakoupení jako apartmán v rekreačně atraktivní lokalitě, nebo pro investory.
Další velkou předností jsou nízké náklady na bydlení. Platí se pouze domovní fond 1000 Kč a poplatek 50 Kč na domovní správu za osobu. Výhodné zajištění dřeva v tomto lesnatém kraji není problém. K tomu si každý hradí pouze spotřebu elektřiny. Dům je zásobován vodou z vlastní studny, která je mimochodem v této lokalitě velmi kvalitní a vody je zde dostatek a odpadní vody jsou řešeny do septiku s vlastní, nedávno zbudovanou čističkou odpadních vod. V domě se též renovovaly chodby.
Tato nemovitost je ideální volbou pro klidné bydlení s dosahem 3 km do Zlatých Hor, kde je dostupná veškerá občanská vybavenost i možnost práce.
K bytu náleží sklep a také nádvoří s kůlnou na dřevo, stáním pro auto a společná malá zahrádka s posezením a krbem.
Dostupnost dopravy je také velmi dobrá, jelikož v blízkosti se nachází vlaková i autobusová zastávka a obec Ondřejovice leží na trase mezi Zlatými Horami a městem Jeseník.
Dalším lákadlem je krásná příroda a čerstvý vzduch. V blízkém okolí naleznete mnoho turistických cílů, jako je Rejvíz 6 km , Zlatokopecký skanzen 1 km, wellness centra, lázně, hory, lyžařské vleky, cyklostezky, a mnoho dalších zajímavostí v oblasti Nízkých Jeseníků.

Parametry bytu

Cena
899 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Zlaté Hory, Ondřejovice v Jeseníkách
ID
22016
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
52 m2
Patro
1. z 2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
42 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
120V
Topení
Lokální tuhá paliva
Doprava
Vlak, Autobus
Voda
Studna
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Věra Horáková

Věra Horáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Zlatých Horách?

Podobné nemovitosti