Prodej zahrady, Medlovice, 359 m2

Medlovice

720 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 3 431 Kč /za měsíc

(včetně provize RK, právního servisu)

Exkluzivní partneři v Medlovicích

Informace k pozemku

Hledáte zahradu k odpočinku, práci anebo chcete tvořit hodnoty? Sháníte pozemek k výstavbě rekreačního bydlení? Nabízíme Vám krásnou zahradu o celkové výměře 359 m2 v obci Medlovice okrese Vyškov. Pozemek je určen k rodinné rekreaci, možnost stavby odpovídajícím požadavkům na rodinnou rekreaci.
Na zahradě se nachází ovocné stromy meruňka, švestka, jabloň, lískový ořech, angrešt, rybíz. Na pozemku je postavena bouda na nářadí a vybavena kuchyňskou linkou s dvou plotýnkovým plynovým vařičem a plynovou bombou. Dešťová voda je svedena do dvou 1000 litrových nádob k údržbě zahrady. Za boudou se nachází suché WC. Možnost připojení na elektřinu cca. 20 metrů od hranice zahrady. K pozemku vedou dvě příjezdové cesty asfaltová/šterková.
Velmi dobří sousedi. Poblíž zahrady se nachází rybník vhodný k odpočinku nebo krásné procházky.
Pro více informací kontaktujte makléře. Vyřizujeme výhodné financování.

Parametry pozemku

Cena
720 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK, právního servisu
Aktualizováno
11. 4. 2024
Adresa
Medlovice
ID
22013
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
359 m2
Komunikace
Asfaltová, Štěrková
Doprava
Silnice, Autobus
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Pavlina Konzen

Pavlina Konzen

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Medlovicích (okr. Vyškov)?

Podobné nemovitosti