Pronájem rodinného domu, Frýdek-Místek - Frýdek, Na Štěpnici, 341 m2

Na Štěpnici, Frýdek-Místek

Cena na vyžádání /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, + služby dle skutečné spotřeby, + vratná kauce, + provize RK ve výši 1 x nájem + DPH)

Exkluzivní partneři v Frýdku-Místku

Informace k domu

Dovoluji si Vám nabídnou velice zajímavé bydlení v historickém rodinném domě, který se nachází přímo v zámeckém parku vedle frýdeckého zámku. Nabízená nemovitost prošla kompletní generální rekonstrukcí. V rámci bydlení nabízíme možnost pronájmu této jedinečné nemovitosti jako celku. Jednalo by se o bydlení v domě, které tvoří v přízemí samostatný byt 2+KK o výměře 65,06 m2, který je plně samostatný. Tento byt tvoří vstupní chodba, prostorná koupelna, obytná část s kuchyňskou linkou a samostatný pokoj. Výhled je přímo na zámek a do zámeckého parku. Dále součástí nabídky bydlení je také v přízemí prostor o výměře 39m2, který je možné využívat jako další samostatný pokoj, případně pracovnu. V přízemí je další toaleta. Poté se schodištěm dostáváme do patra, kde na nás čeká další samostatný byt o výměře 146m2. Celé patro tvoří čtyři samostatné pokoje, kuchyň, koupelna s toaletou a sprchou a další samostatná toaleta. Bydlení je přímo v zámeckém parku, kde je krásně v každém ročním období. Vytápění domu je tepelným čerpadlem, v celém domě je podlahové vytápění. Veškeré náklady na teplo, voda, elektřina budou účtovány na základě skutečné spotřeby.
Dům nabízí klidné a velice příjemné bydlení v krásném prostředí plném zeleně s velice dobrou dostupností. Parkování je zajištěno přímo u domu. Dům je plně oplocený. Počátek nájmu je možný dle dohody, ale také k dispozici ihned.
Doporučuji prohlídku této luxusní nabídky pro bydlení, kde Vás osobně s celým domem seznámím a provedu nabízenými prostory. Těším se na setkání s Vámi.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
info v RK, + služby dle skutečné spotřeby, + vratná kauce, + provize RK ve výši 1 x nájem + DPH
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Na Štěpnici, Frýdek-Místek
ID
IETO100508
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
341 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
621 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 32 lidí

Prodejce

Jarmila Diblíková

Jarmila Diblíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Frýdku-Místku?