Prodej skladu, Havířov, Nový Svět, 1960 m2 (ID: 1886617)

Nový Svět, Prostřední Suchá

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+DPH)

Exkluzivní partneři v Havířově

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji průmyslový areál v katastru obce Prostřední Suchá, na adrese Nový Svět, je přístupný po asfaltové komunikaci.

Areál sestává z výrobní a skladové haly, menších skladových objektů, garáží, zpevněných ploch a administrativní budovy se zámečnickou dílnou a skladovými prostory.

Celková velikost pozemků je 20 540 m2. Užitné plochy všech budov areálu mají výměru celkem 1 960 m2. Areál byl postupně rekonstruován, bylo vybudováno sociální zázemí pro zaměstnance, administrativní budova je zateplena a klimatizována.

Všechny objekty jsou ve velmi dobrém stavebně technickém stavu s pravidelnou údržbou. Výroba v areálu byla ukončena v červenci 2023, dodnes je pravidelně udržován, jsou obnovovány revize VTZ, v zimních měsících je temperován, je zajištěna nepřetržitá fyzická ostraha majetku.

Stručný popis jednotlivých objektů areálu:

Průmyslová hala o celkové výměře 563 m2
slouží pro výrobu a skladování, instalován mostový jeřáb s nosností 16 t
- litá podlaha s dostatečnou nosností
- rolovací vrata pro vjezd kamiónů z obou stran

Garáže
-Zateplené prostory garáží o výměře 197 m2
-Objekt vybaven pěti rolovacími vraty

Administrativní budova se zámečnickou dílnou a sklady
Jedná se o dlouhý, třípodlažní objekt, částečně podsklepen o celkové výměře 1200 m2, ve kterém se nacházejí kanceláře, zasedací místnosti, sociální zázemí, kuchyňky, kotelna, denní místnosti a sklady. Kancelářské prostory jsou částečně vybaveny vestavěným nábytkem.
Přízemí budovy sloužilo jako zámečnická dílna se skladovými prostory s menší halou, vybavenou jeřábem 3,2 t.

V 1. NP a podkroví se nacházejí kancelářské prostory. Objekt byl kompletně účelně a velmi kvalitně rekonstruován pro důstojné a reprezentativní zázemí společnosti.

V současné době je areál prázdný, funguje ostraha objektu a vrátnice.
Doporučujeme prohlídku, velmi dobře dostupná lokalita a výborný technický stav. Vhodné pro sídlo firmy s výrobou a kancelářemi či jako investiční nemovitost- na následný pronájem. Volné plochy v rámci areálu je možno využít na pronájem pro parkování, či výstavbu dalšího objektu.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+DPH
Aktualizováno
11. 4. 2024
Adresa
Nový Svět, Prostřední Suchá
ID
L4715
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1960 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
20500 m2
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Lenka Carroll

Ing. Lenka Carroll

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje skladů v Havířově?

Podobné nemovitosti