Prodej garáže, Svitávka, 19 m2

Svitávka

490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 2 335 Kč /za měsíc

(Konečná cena, neplatíte provizi.)

Exkluzivní partneři v Svitávce

Informace k nemovitosti

Jedná se o prodej garáže v centru Svitávky. Garáž je řadová vnitřní. Příjezd ke garáži je z hlavní ulice Školní, kde se nachází více bytových domů. Celková výměra garáže činí 19 m2, jsou osazena plechová vrata.
Garáž se nyní nachází v původním, udržovaném stavu a je možné ji ihned využívat k parkování auta, motocyklu či ke skladování. Nachází se v těsné blízkosti bytových domů, což je dobrá příležitost pro majitele bytů mít ke svému bytu také garáž.

Městys Svitávka nabízí veškerou občanskou vybavenost a velmi dobré dopravní spojení do Boskovic, které jsou vzdáleny 5 km, Letovic i 37 km vzdáleného Brna. Žije zde přibližně 1800 obyvatel. Prodávající si vyhrazuje právo určit kupujícího dle vlastních zvolených kritérií.

Parametry nemovitosti

Cena
490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Konečná cena, neplatíte provizi.
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
Svitávka
ID
200224JaK
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
19 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TAJOVSKÝ reality

Kpt. Jaroše 157/5, Boskovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Infolinka RK

Infolinka RK

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje garáží v Svitávce?

Podobné nemovitosti