Prodej pozemku pro bydlení, Praskačka, 825 m2 (ID: 1884551)

Praskačka

3 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 062 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Praskačce

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji jeden z posledních volných pozemků pro výstavbu rodinného domu v nově vzniklé a velmi atraktivní lokalitě Na Povětrníku v obci Praskačka. Výměra pozemku činí 825 m2. Pozemek je téměř rovný, má obdélníkový tvar a je připojen na inženýrské sítě (elektřina 3x 25A, přípojka vodovodu, přípojka splaškové kanalizace a připojení na optickou sít vysokorychlostního internetu). Výstavba páteřních inženýrských sítí je dokončena.

Jedná se o novou obytnou lokalitu, kdy pozemky leží v klidné části obce s přístupem k přilehlému písníku, který zde vznikl po ukončené težbě písku. Velkou devizou lokality je rovněž široká alej se vzrostými ovocnými stromy jako místo pro odpočinek a procházky.

Obec Praskačka leží v těsné blízkosti krajského města Hradec Králové, se kterým je propojena linkou integrované autobusové dopravy a vlakem. Obec dále disponuje mateřskou a základní školou (vzdálenost jen cca 200m pěšky), obecním úřadem včetně pošty, samoobsluhy a dalších služeb. Vynikající dostupnost na dálnici D11 i do centra HK. Bližší informace o cenách, podmínkách a charakteru výstavby rádi poskytneme. Neváhejte a kontaktujte nás telefonicky nebo mailem.

Parametry pozemku

Cena
3 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
Praskačka
ID
00446
Plocha nemovitosti
825 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Vladimír Kostka, DiS.

Vladimír Kostka, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Praskačce?

Podobné nemovitosti