Prodej bytu 2+1, Šumperk, Puškinova, 53 m2 (ID: 1884535)

Puškinova, Šumperk

2 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 723 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Šumperku

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Představujeme exkluzivní nabídku prodeje udržovaného bytu s balkonem o dispozici 2+1 v panelovém domě na prestižní adrese Puškinova v Šumperku. Tento byt nabízí původní, ale pečlivě udržované interiéry, které jsou plné potenciálu pro vaše osobní ztvárnění.

Uvnitř bytu najdete velké vestavěné skříně na míru v chodbě, které nabízí dostatek úložného prostoru. Elektrika i když je původní, je funkční. Kuchyňská linka je nová a moderní, připravená k vašemu okamžitému využití. Koupelna (Jádro) již zděné. Pokoje průchozí.

Jedním z hlavních rysů tohoto bytu je skutečnost, že je situován v budově s vlastní plynovou kotelnou, což znamená nízké náklady na vytápění.

K tomuto bytu rovněž přináleží sklep, což je ideální pro extra úložný prostor. Další výhodou je možnost pronájmu menší zahrádky přímo u domu. Dále pár metrů od domu škola a školka.

Aktuálně je byt obsazen nájemníky, což z něj činí ideální investiční příležitost. Pokud máte zájem o nákup bytu pro pronájem, nájemníci mohou opustit byt po dohodě. Tento byt v Šumperku nabízí skvělou pružnost, ať už hledáte osobní domov nebo investiční příležitost.

Parametry bytu

Cena
2 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Puškinova, Šumperk
ID
1
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
53 m2
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Bronislava Švédová

Bronislava Švédová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Šumperku?

Podobné nemovitosti