Prodej bytu 4+kk, Jihlava, Heidenheimská, 86 m2 (ID: 1884488)

Heidenheimská, Jihlava

6 430 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 643 Kč /za měsíc

(žádná provize)

Exkluzivní partneři v Jihlavě

Informace k bytu

Nabízíme ke koupi byt č. 9, dispozice 4+kk, podlahová plocha 86,31 m2, s balkonem (7,91 m2), který se bude nacházet v 2. nadzemním podlaží bytového domu BD1, jenž bude postaven do konce roku 2025 v rámci další etapy úspěšného projektu Residence KASKÁDA na Horním Kosově v Jihlavě a nabídne vše potřebné pro pohodlné a kvalitní bydlení.
Bytový dům bude mít 4 nadzemní a 1 podzemní podlaží. V nadzemních podlažích se bude nacházet 23 bytových jednotek různých velikosti a kategorií 2+kk až 4+kk s balkony či prostornými terasami. Přízemní byty budou mít své oplocené předzahrádky. Tepelný komfort v bytech zajistí podlahové topení a koupelnová otopná tělesa, zdrojem tepla bude tepelné čerpadlo země/voda.
Standardem bytů budou vinylové podlahy a dveře s obložkovou zárubní. U obkladů a dlažby (v koupelně a na WC), podlah i dveří bude možno vybírat z několika odstínů a dekorů. V rámci klientských změn lze provádět v bytě úpravy příček/nenosných zdí, instalací, povrchových úprav i zařizovacích předmětů.
V 1. NP bude kromě bytových jednotek umístěna také kolárna/kočárkárna, technická místnost a úklidová komora. V 1. PP bude 20 samostatných parkovacích stání určených pro osobní automobily a dále zde budou sklepní kóje pro každou bytovou jednotku. Schodiště a výtahová kabina budou propojovat bytový dům od 1. PP do 4.NP. Bytový dům bude vybaven systémem ramp – bezbariérová rampa pro přístup do domu a rampa pro sjezd do garáže. Možnost parkování bude také u bytového domu (8 parkovacích míst).
Klidný provoz v této atraktivní lokalitě zajišťují kruhové objezdy, zpomalovací pásy i chodníky po obou stranách vozovky. Výhodná poloha nabízí možnost bezprostředního kontaktu s přírodou, pohodlné spojení v rámci MHD s celou Jihlavou, ale také rychlé dopravní napojení na dálnici D1.

Parametry bytu

Cena
6 430 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
žádná provize
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
Heidenheimská, Jihlava
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
86 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Pavlína Zábranská

Pavlína Zábranská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Jihlavě?

Podobné nemovitosti