Prodej bytu 3+1, Neratovice, Dr. E. Beneše, 75 m2

Dr. E. Beneše, Neratovice

3 989 999 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc

(Cena včetně všech poplatků)

Exkluzivní partneři v Neratovicích

Úklidové služby

Informace k bytu

Exkluzivně si Vám dovoluji nabídnout atraktivní nabídku družstevního podílu (Bytové družstvo Skalka, IČ: 25685732), se kterým souvisí právo nájmu bytu o vnitřní dispozici 3+1, ve druhém patře (3. NP), o celkové výměře 82,86 m2, se dvěma lodžiemi.

Byt je vnitřně rozčleněn na předsíň, ze které se vstupuje do komory, dvou ložnic (jedna, se vstupem na 1. lodžii, s orientací na jih), na samostatnou toaletu, dále do koupelny a obývacího pokoje (s 2. lodžií, jenž je orientována na východ), který je dále průchozí do kuchyně, kde je k dispozici i plynová přípojka (sporák). K bytu je dále k dispozici sklepní kóje. Stav bytu je původní, vhodný k celkové rekonstrukci.

Dům o jednom vchodu, 12. patrový (13NP) s celkem 48 byty a 5. nebytovými prostory je po celkové rekonstrukci, včetně sedlové střechy, všech rozvodů sítí, zateplení, nových výtahů (jeden nákladní) apod., fond oprav činní 2.260, - Kč / měsíčně. Byt má splacenou anuitu, bytové družstvo nemá závazkové vztahy, s dobou splatnosti delší než 5 let a nepřipravuje převod bytů do tzv. OV.

V Neratovicích je k dispozici kompletní občanská vybavenost, tj. sedm mateřských škol, dvě základní školy, gymnázium, střední odborné učiliště, střední škola veřejnosprávní činnosti. Dále je k dispozici zde k dispozici nemocnice, poliklinika (nová se staví v těsné blízkosti domu) obchody, služby, pošta, kulturní dům s kinem, knihovna, široký výběr dětských hřišť, restaurací, kaváren apod. Co se týče sportovního vyžití pak můžete využít krytý bazén, letní koupaliště, fotbalové hřiště, zimní stadion, cyklo stezka podél břehu Labe a spoustu dalších možností.

V těsné blízkosti domu cca 3 minuty chůze se nachází zastávka autobusů MHD, vlaku, dvě mateřské školy a supermarket Tesco a Albert.

Neratovice mají velice dobrou dostupnost autobusové i vlakové dopravy. Městem projíždí několik spojů MHD, zajišťující dopravu Praha Ládví či Letňany, Mělník, Kralupy nad Vltavou, Kostelec nad Labem s tím, že délka cesty autobusem do Prahy je cca 30 až 45 minut (do centra), do Mělníku cca 20 minut.

Pokud hledáte klidnou lokalitu s veškerou občanskou vybaveností v těsné blízkosti, pak Vás tento byt jistě okouzlí.

Nabídka rovněž nabízí příležitost i pro investory k následovnému podnájmu, o který je v této lokalitě mimořádný zájem, kdy v této souvislosti můžeme i nabídnout zájem současného uživatele bytu (podnájemce, který byt užívá cca. 50 let) o další využívání bytu za částku 14.500, - Kč / měsíc + služby (kdy podnájemce je přístupný i jednání o uzavření dlouhodobé podnájemní smlouvy a předplacení podnájemného na delší dobu).

Pro další informace jsem Vám k dispozici na níže uvedených kontaktech, Vaše realitní makléřka s osobním přístupem, specialistka na Neratovice.

Parametry bytu

Cena
3 989 999 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně všech poplatků
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
Dr. E. Beneše, Neratovice
ID
1756
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
83 m2
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
75 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

PETER

nám. Republiky 993, Neratovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Ivana  Peter

Ivana Peter

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Neratovicích?

Podobné nemovitosti