Prodej bytu 2+kk, Dunajská Streda, Slovensko, 57 m2 (ID: 1882918)

Dunajská Streda, Slovensko

3 995 000 Kč /za nemovitost
Exkluzivní partneři

Informace k bytu

Máme k prodeji exkluzivní 2 pokojový byt s prodejní plochou 57,59 m2 spolu s terasou o výměře 14,96 m2 v právě zkolaudovaném projektu RIVA PARK.
Tento nadstandardní byt nabízí luxusní bydlení s přímým vstupem do areálu TERMALPARK Dunajská Streda. Byt je kompletně zařízen nábytkem, kuchyňskou linkou se spotřebiči BOSCH, vestavěnými skříněmi, TV a internetem.

Nový apartmánový projekt RIVA PARK vyniká nadstandardním konceptem bydlení a nabízí široké spektrum nadstandardních služeb a výbavy. Byt disponuje kvalitně zařízenou kuchyní, značkovými italskými gresovými obklady a dlažbami, designovým koupelnovým nábytkem, stylově zařízeným obývacím pokojem s roztahovací sofou, velkými šatními skříněmi v ložnici, postelí a solitérním nábytkem, klimatizací, venkovními elektrickými žaluziemi a elektronickým.

Projekt RIVA PARK sestává ze 44 jedinečných apartmánových bytů, rozmístěných na 4 nadzemních podlažích. Součástí jednoho apartmánového domu je 22 apartmánových bytů. Areál projektu RIVA PARK má přímé spojení s TERMALPARKem a v oploceném areálu se nachází i velké dětské hřiště.

Nezmeškejte příležitost bydlet v jednom z nejluxusnějších bytů v Dunajské Stredě

Parametry bytu

Cena
3 995 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Dunajská Streda, Slovensko
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
57 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martina Lezo

Martina Lezo

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti