Prodej vily, Lun, Chorvatsko, 222 m2

Lun, Chorvatsko

38 370 250 Kč /za nemovitost
Exkluzivní partneři

Informace k domu

Dovolujeme si Vám nabídnout na prodej novou moderní vilu s bazénem v klidné oblasti ve vesničce Lun spadající pod opčinu města Novalja na ostrově Pag, jenž je s pevninou spojen mostem, v Licko-senjské oblasti v Chorvatsku. Tato nově postavená vila o rozloze 222,30 m2 stojí na pozemku o rozloze 1 707 m2 a je obklopená kamennými zdmi a olivovníky.

Sestává z přízemí a 1. patra. V přízemí je chodba, koupelna, prádelna, komora, pokoj pro hosty, technická místnost a kuchyň s jídelnou a obývacím pokojem, odkud se dostanete na venkovní terasu a na terasu s pergolou vedoucí do zahrady a k bazénu. Na tomto podlaží je také garáž.
V 1. patře se nachází chodba, WC, balkon a 2 ložnice, z nichž jedna je hlavní a má vlastní šatnu a koupelnu.

Kolem vily je zahrada s automatickým zavlažováním, která je přístupná přes plot s automatickým otevíráním. Před domem je bazén o rozměrech 8 x 4 m dlážděný španělskou mozaikou a s částí s mělkou vodou. Je vybavený invertorem pro ohřev vody, LED osvětlením měnícím barvu, automatickým dávkovačem chemikálií, úklidovým robotem apod.

Při výstavbě vily byly použity ty nejkvalitnější materiály. Je zde klimatizace, podlahové vytápění, krb, elektrické žaluzie, špičková keramika, skleněné zábradlí na balkoně a na schodišti, LED osvětlení s časovači, chytré zamykání hlavních dveří, video interkom a luxusní postele. Vila má připojení na internet a TV satelit a nabízí výhled na moře. Vzdálenost k moři je přibližně 650 m.

Parametry domu

Cena
38 370 250 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Lun, Chorvatsko
ID
CHSM24-058
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
222 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
222 m2
Plocha nemovitosti
1707 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Violeta Borisova

Violeta Borisova

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil?

Podobné nemovitosti