Prodej bytu 3+1, Přeštice, Smetanova, 95 m2

Smetanova, Přeštice

3 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 539 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Přešticích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme prodej bytu o dispozici 3+1 a užitné ploše 95m2 s lodžií a dvěma sklepy, který se nachází v 2. NP cihlového domu bez výtahu ve Smetanově ulici v Přešticích, okres Plzeň-jih. Dům prošel celkovou revitalizací, včetně výměny oken, vchodových dveří, sklepních prostor a lodžií.
Jedna strana bytového domu je lemována vnitroblokem, druhá strana je orientována směrem k příjezdové komunikaci k spojující nádraží. Samotný byt je v původní, udržovaném stavu, určen k rekonstrukci nebo pronájmu.
Z prostorné, dlouhé chodby je vstup na toaletu, do koupelny s vanou a umyvadlem, do kuchyně, a dvou pokojů (21 m2 a 15,6 m2). Třetí, obývací pokoj (16,8 m2) s lodžií (3 m2) a úložnou komorou je s oběma výše zmíněnými pokoj propojen dveřmi. Výhodou bytu je jeho světlost daná i orientací na 2 světové strany, kuchyně a pokoj na východ, obývací pokoj s lodžií a druhý pokoj na západ.
Kuchyně (10 m2) je vybavena starší, ale funkční kuchyňskou linkou a plynovým sporákem s digestoří. Za kuchyní je prostorná spíž s regály a s oknem, umožňující větrání. Je zde umístěn bojler značky Dražice na ohřev vody.
Okna v celém bytě jsou plastová s vnitřními žaluziemi. Podlahovou krytinu v chodbě, na toaletě, v koupelně a spíži tvoří původní dlažba, v obývacím pokoji a jednom pokoji jsou položeny původní parkety, ve třetí místnosti je položeno lino. K fotografiím původního stavu bytu jsou vloženy u kuchyně, obývacího pokoje a ložnice i po jedné fotografii s vizualizací možné úpravy interiéru.
Do bytu je svedena přípojka společné antény. Vytápění i ohřev vody jsou řešeny plynovým kotlem, který je umístěn v chodbě. Voda a kanalizace je městská. K bytu náleží 2 sklepy umístěné v suterénu domu. První je klasická sklepní kóje o velikosti 1,20 m2 a druhý, prostorný klep cca 10 m2 s oknem, který je možno užívat i jako malou dílnu.
Byt je v udržovaném stavu, lze v případě potřeby po drobných úpravách ihned pronajímat. Byt se nabízí vyklizen.
Parkování je možné v bezprostřední blízkosti domu na vlastním pozemku (cca 6-7 míst) nebo v přilehlých ulicích.
Veškerá občanská vybavenost v bezprostřední blízkosti. Výhodou města Přeštice je výborná dojezdová vzdálenost do Plzně a do Klatov, cca 20 km. To umožňuje rychlé spojení autem nebo hromadnou dopravou (vlakem, autobusem). Nově otevřený obchvat Horní Lukavice zkrátil dobu dojezdu do Plzně na ca 10 minut jízdy autem. Předpokládané celkové náklady na byt do 6.000,-Kč (včetně fondu oprav). K dispozici dle dohody ihned. Doporučujeme pro mladý pár, jako startovací byt nebo i jako investici s možnost následného pronájmu. S financováním vám rádi pomůžeme a zajistíme ten nejvhodnější způsob. Pro více informací a termín prohlídky kontaktujte makléře.

Parametry bytu

Cena
3 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Smetanova, Přeštice
ID
0075
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
95 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Martina Opatrná

Mgr. Martina Opatrná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Přešticích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti