Prodej bytu 3+1, Praha - Hlubočepy, náměstí Olgy Scheinpflugové, 103 m2

náměstí Olgy Scheinpflugové, Praha 5, Hlubočepy

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena včetně GS a komory; cena včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji prostorný nový byt 3+1 (možno i jako 3+kk), s velkou terasou, garážovým stáním a zděným sklepem v unikátním projektu Kaskády Barrandov XI na nově vzniklém náměstí O.Scheinpflugové. Jeden rok starý byt s nádhernými výhledy na Prokopské údolí a velkou část Prahy se nachází ve 12. podlaží budovy H, která tvoří dominantu tohoto velmi žádaného projektu společnosti FINEP.

Podlahová plocha bytu činí 102,9 m2 (výpočet dle nařízení vlády č. 366/2013 Sb.) + dalších 18 m2 je plocha z části kryté terasy. Byt je nově vybaven moderní kuchyňskou linkou na míru se spotřebiči (myčka, trouba, indukční deska, mikrovlnná trouba, lednice), vestavěnými skříněmi v předsíni, předokenními žaluziemi na dálkové ovládání na západní straně bytu. Všechny místnosti bytu (vnitřní komora, obývací pokoj s kuchyňským koutem, samostatné WC, dvě ložnice a koupelna společná s dalším WC) jsou zvlášť přístupné z centrální předsíně. V uvedené ceně je spolu s bytem prodáváno též garážové stání č. 234 a zděná sklepní komora (sklep), oboje ve 2. podzemním podlaží budovy.

Byt bude aktuálně převáděn do osobního vlastnictví. Dosud je však stále možnost koupit jej i ve vlastnictví družstevním.

Doplňující informace:
Podlahy - moderní plovoucí lamino + keramické dlažby.
Interiérové dveře Sapeli s obložkami zárubní.
Vytápění bytu centrální kotelnou v domě.
Energetická náročnost budovy tř. B. - velmi úsporná.
Měsíční poplatky spojené s užíváním bytu, garážového stání a komory činí včetně fondu oprav celkem 4.483,-Kč. Platby za energie (elektřina, teplo, ohřev vody) a spotřebu vody (vodné, stočné) jsou hrazeny zálohově a vyúčtovávány dle skutečné spotřeby.

Veškerá občanská vybavenost v místě.

Skvělá dopravní dostupnost - přímo před domem se nachází tramvajová zastávka s dojezdem 13 minut na Smíchovské nádraží.

To vše na hranici přírodního parku Prokopské údolí s velkými plochami zelně a řadou pěšin, cyklostezek, turistických cílů i míst k občerstvení.

V případě zájmu o podrobnější informace nebo prohlídku tohoto bytu, kontaktujte uvedeného makléře.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně GS a komory; cena včetně provize RK
Aktualizováno
6. 4. 2024
Adresa
náměstí Olgy Scheinpflugové, Praha 5, Hlubočepy
ID
762
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
103 m2
Patro
12. z 19
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
103 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Jan  Görtler

Mgr. Jan Görtler

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 5?

Podobné nemovitosti