Prodej pozemku pro bydlení, Budišovice, 751 m2 (ID: 1880041)

Budišovice

2 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 485 Kč /za měsíc

(cena k jednání)

Exkluzivní partneři v Budišovicích

Informace k pozemku

Prodej stavební parcely o výměře 751 m2 v obci Budišovice, okres Opava. Rovinatý pozemek se nachází v nádherné přírodní lokalitě - jedná se o poslední parcelu na konci slepé ulice. Příjezd je po zpevněné komunikaci, kromě sousedícího pozemku s rodinným domem je okolo zalesněná krajina. Na pozemku se nachází zděná garáž, zbytek pozemku je zarovnán, byly vykáceny původní staré stromy, takže je zde možnost bez větších terénních úprav zahájit stavbu rodinného domu či chaty. K dispozici je studna s pitnou vodou, na hranici pozemku je přípojka elektřiny (na pozemku již stál rodinný dům o zastavěné ploše 87 m2 - nedávno byla provedena demolice a je zde tedy možnost výstavby dle vlastních představ.). Díky krásné přírodě okolo je pozemek vhodný pro zájemce upřednostňující klidné bydlení, přitom je zde dobrá dostupnost občanské vybavenosti (Kyjovice, Zátiší, Budišovice), dopravní spojení je dobré i směrem na Krásné Pole, Porubu, Vřesinu, Klimkovice.
Obec Budišovice se rozkládá na členité vrchovině Nízkého Jeseníku mezi městy Opavou a Ostravou, katastr obce má výměru 701 ha, z toho více než polovinu tvoří lesy. Vesnice s přilehlými polnostmi je jimi ze všech stran zcela uzavřena. Obec je v současnosti ve skupině nejrychleji rostoucích obcí kraje. Kromě příjemného bydlení patří mezi významné rekreační oblasti na Opavsku.
Doporučujeme jako pozemek k výstavbě víkendové chalupy nebo chaty.

Parametry pozemku

Cena
2 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Budišovice
ID
OR949
Plocha nemovitosti
751 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

majitel RK Petr  Friedel

majitel RK Petr Friedel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Budišovicích?

Podobné nemovitosti