Prodej činžovního domu, Bohumín, Štefánikova, 670 m2 (ID: 1879908)

Štefánikova, Bohumín

8 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 415 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Bohumíně

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji prostorný dům, který se nachází se na atraktivní adrese v ulici Štefánikova v části obce Nový Bohumín, v obci Bohumín, známe pod názvem "U Vangela". Poloha nemovitosti je klíčovým faktorem pro investory. Nachází se v těsné blízkosti důležitých komunikačních tras a veřejné dopravy, což zajišťuje snadný přístup pro zaměstnance i zákazníky. Kromě toho je oblast aktivně rozvíjená a nabízí bohatou infrastrukturu a služby. V blízkosti se nachází také další podnikatelské aktivity, což přináší možnosti vzájemné spolupráce a synergického efektu.
S rozlohou 670 m2 nabízí dostatek prostoru pro realizaci různých projektů a vytvoření vlastního obchodního konceptu. Je ideální k využití pro účely bydlení, zdravotnického zařízení, obchodu, kanceláří, gastronomie, apd. Nemovitost nabízí také možnost dalšího rozšíření a přizpůsobení podle potřeb nového vlastníka.
Dům má dvě nadzemní podlaží, v 1.NP jsou tři samostatné obchodní prostory (s klimatizací) a další místnosti k rozšíření, ve 2.NP je celkem 6 kanceláří + samostatná kuchyň, 2 x sociální zařízení, dále pak výstup na terasu. Ve 3.NP je prostorná půda s možností další realizace dle potřeb klienta. Dům je částečně podsklepen (cca 100 m2). Vstup na prostorný pozemek je z hlavní silnice, chodníku a dále ze zadní části domu. Půdorysy jsou k dispozici na vyžádání.
Nemovitost prošla rekonstrukcí, má plastová okna, bezpečnostní výlohy obchodních prostor, fasádu. Dům má elektrické zabezpečovací zařízení pro jednotlivé prostory. Cena je včetně vybavení dle fotografií.
Pokud hledáte výhodnou investici a perspektivu, je pro vás tato nemovitost ta pravá. Kontaktujte nás pro domluvu na prohlídce. Těšíme se na spolupráci s vámi!

Parametry nemovitosti

Cena
8 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
5. 4. 2024
Adresa
Štefánikova, Bohumín
ID
0102
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
670 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

demlová s.r.o.

28. října 3346/91, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Nikola Demlová

Nikola Demlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Bohumíně?

Podobné nemovitosti