Prodej bytu 2+kk, Cvikov - Cvikov II, Vančurova, 40 m2

Vančurova, Cvikov II

1 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 527 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Cvikově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Exkluzivní nabídka! Prodej zcela nového slunného bytu 2+KK (40 m²) ve Cvikově, ulice Vančurova, ve kterém nyní probíhá kompletní rekonstrukce. Byt je v družstevním vlastnictví, lze převést ihned do OV (anuita splacena), lze financovat hypo. Převod do OV pomůžeme klientovi zajistit. Nachází se ve 2. patře panelového domu s výtahem.

Dům po kompletní revitalizaci, nová fasáda, nová střecha, stoupačky v plastu. Jedinečná příležitost- úprava bytu dle Vašich představ. Zájemce má možnost zapojit se do rekonstrukce a vytvořit tak svůj vzhled. Celý byt bude vkusně a kvalitně zrekonstruován v kombinaci moderního interiéru a přírodních barev a materiálů.

Dispozičně rozdělen do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, vstupní chodba a šatna. Součástí je koupelna se sprchovým koutem a WC. Kuchyň bude vybavena kuchyňskou linkou ve tvaru L včetně spotřebičů (vestavěný sporák, sklokeramická deska, komínový odsavač par, myčka). Příjemné prostředí v bytě vytvářejí snížené stropy s bodovými světly v kuchyni, koupelně a na chodbě. Nová elektroinstalace dle norem EU, nové štuky, výmalba. Po celém bytě bude nové kvalitní PVC ve stejném dekoru včetně obvodových lišt, moderní interiérové dveře a zárubně.

Nízké náklady na bydlení 2962,-/měsíčně. Tato nemovitost je vhodná jak pro vlastní bydlení, tak jako výhodný investiční byt, který lze velmi dobře bez dalších starostí a investic pronajmout. Součástí naší nabídky je samozřejmě i tento servis. Měsíční výnos 10 000,-Kč/měsíčně. K bytu také patří sklepní kóje.

Tento byt Vám zajistí bydlení v příjemné části s dostupností do města. Parkovaní přímo před domem. V docházkové vzdálenosti - škola, školka, nákupní možnosti, zdravotní středisko, MHD. Velmi dobrá dopravní dostupnost do okolních obcí a měst, pouhých 15 min od České Lípy a 30 min od krajského města Liberec.
Tato nabídka je velmi zajímavá pro ty, kteří hledají moderní bydlení v klidné lokalitě s dobrou dostupností do centra Cvikova. Nenechte si tuto příležitost ujít, kontaktujte nás a domluvte si prohlídku! Ev. číslo: 26356.

Parametry bytu

Cena
1 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 4. 2024
Adresa
Vančurova, Cvikov II
ID
26356
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
40 m2
Patro
3. z 7
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
40 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Ústřední dálkové
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Libuše Marková

Libuše Marková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Cvikově?

Podobné nemovitosti