Pronájem obchodního prostoru, Praha - Nové Město, Na Poříčí, 127 m2

Na poříčí, Praha 1, Nové Město

Cena na vyžádání /za metr čtvereční / měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby 175 Kč/m2/měsíc + 3x kauce)

Exkluzivní partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Neplatíte provizi RK!

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu obchodní prostory s vlastním vstupem z atria. Nabízené prostory o celkové ploše 127,69 m2 se nachází v přízemí Paláce Archa. Kombinace SDK a skleněných příček. Centrální recepce, 24/7 ostraha objektu, přístup na magnetické karty, podzemní parkování, atrium plné zeleně, obchodní pasáž.

Palác Archa je památkově chráněná administrativní budova z 90. let 20. století navržená známým českým architektem Josefem Gočárem ve stylu rondokubismu. Komplex tvoří čtyři budovy se samostatnými vchody, které jsou funkčně propojené prostřednictvím malebného zeleného atria, umožňujícího průchod mezi ulicemi Na Poříčí a Na Florenci. V roce 2009 proběhla rekonstrukce budovy (vnitřní prostory a rozvody technologií. Poloha přímo v centru Prahy. Prestižní sídlo s jedinečnou historickou architekturou. Široká nabídka služeb v budově i blízkém okolí.

Výborná dostupnost všemi druhy dopravy. Palác Archa, situovaný mezi stanice metra Florenc a Náměstí Republiky, je skvěle dostupný městskou hromadnou dopravou. V okruhu 500 metrů od budovy se nachází autobusové nádraží Florenc, stanice vlakového nádraží i pražská magistrála.

Nájemné: na dotaz v RK.
Služby: 175 Kč/m2/měsíc.
Nájemné parkovací stání: 200 EUR/místo/měsíc.
Nájemné skladovací prostory: 8 EUR/m2/měsíc.

Ceny jsou uvedeny bez DPH.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
+ služby 175 Kč/m2/měsíc + 3x kauce
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
Na poříčí, Praha 1, Nové Město
ID
7130
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
127 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
127 m2
Plocha nemovitosti
128 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Doprava
Vlak, MHD
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Eva Musilová

Eva Musilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Praze 1?

Podobné nemovitosti