Prodej bytu 3+1, Kopřivnice, Obránců míru, 68 m2 (ID: 1878974)

Obránců míru, Kopřivnice

2 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 296 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu a provize RK)

Exkluzivní partneři v Kopřivnici

Informace k bytu

Nabízíme exkluzívně k prodeji družstevní byt 3+1 se zaskleným balkónem ( 3,60 m2) o podlahové ploše 68 m2, který se nachází ve V. NP pětipodlažního panelového domu v žádané lokalitě a to na ulici Obránců míru. Prošel rozsáhlou rekonstrukcí - jsou zde nová plastová okna, v kuchyni rozvody elektřiny v mědi a v celém bytě nové omítky. V obývacím pokoji, ložnici a chodbě byly zhotoveny sádrokartonové podhledy. V kuchyni byla instalována moderní kuchyňská linka na zakázku (stáří 3 roky) s vestavěnými spotřebiči. Velkou výhodou jsou neprůchozí pokoje. Z obývacího pokoje je vstup francouzským oknem na nový zasklený balkón, vybudovaný v roce 2020 a v dětském pokoji je francouzské okno pouze s nášlapným parapetem. Jádro je zděné, v koupelně se sprchovým koutem, umývadlem s koupelnovou skříňkou, zrcadlem a keramickými obklady a dlažbou. WC je samostatné, ve stejném designu jako koupelna. Podlahovu krytinou jsou v kuchyni, ložnici a chodbě plovoucí podlahy, v obývacím a dětském pokoji lino. Velké uložné prostory zajišťuje vestavěná skříně až ke stropu v chodbě. Do bytu vedou nové vstupní, bezpečnostní, protihlukové a protipožární vstupní dveře (ještě v záruce). Vytápění je centrální. Do bytu byl doveden kabel a internet. K bytu patří sklep (cca 3,5 m2) a podíl na společných prostorách domu. Centrální schodiště v domě je široké s nízkým nášlapem, prosvětlené okny a velmi pěkně upravené. Dům je po kompletní revitalizaci v roce 2020, byl zateplen s novou střechou, novou fasádou,novými vstupními dveřmi (přední a zadní vchod), schránkami a zvonky.Parkování je bezproblémové v bezprostřední blízkosti domu. Jedná se o vynikající lokalitu s dostupností všech služeb a centra města a také občanskou vybaveností.
K dispozici ihned.

Nabídková prodejní cena Kč 2.790.000,-.

Nabízíme Vám financování s nejnižší možnou úrokovou sazbou na trhu. Družstevní byty jsme schopni financovat až do výše Kč 3.500.000,-.

Parametry bytu

Cena
2 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a provize RK
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
Obránců míru, Kopřivnice
ID
SR24015
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
74 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
68 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

StaLe reality

Štefánikova 1163/12, Kopřivnice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Lenka Stančíková

Lenka Stančíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Kopřivnici?

Podobné nemovitosti