Prodej bytu 3+1, Kaznějov, Poštovní, 66 m2

Poštovní, Kaznějov

2 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 059 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Kaznějově

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Představujeme vám prostorný družstevní byt o dispozici 3+1 s lódžií 5 m2, o užitné ploše 61 m2. Byt se nachází ve 4. patře panelového domu s výtahem a je umístěn na sídlišti v blízkosti mateřské a základní školy. Je zažádáno o převod do osobního vlastnictví, anuita celá splacená.
Byt je v původním stavu, s umakartovým jádrem, elektrorozvody v hliníku, v pokojích jsou dřevěné parkety, v ostatních částech bytu je lino. V kuchyni je zachovalá kuchyňská linka s plynovým sporákem. Na chodbě je vestavná skříň jako úložný prostor. Vytápění je zajištěno dálkově. Byt se prodává bez vybavení. V mezipatře je k dispozici zděná komora 1,5 m2.
Úhrada záloh za byt 6500 Kč za měsíc včetně fondu oprav + plyn, elektřina.
Revitalizace panelového domu proběhla v roce 2019. Udržovaný dům je zateplen, se dvěma vchody, rovnou střechou s novou střešní krytinou, která zajišťuje bezpečnost a ochranu proti vodě, nová plastová okna přináší světlo a teplo do bytu, zrekonstruované jsou i lodžie.
Okolo panelového domu jsou zelené plochy. Umístění bytu ve výhodné pro rodiny s dětmi. V blízkém okolí najdete školku, základní školu, v obci je pošta i obchody. Kolem domu je dostatek míst k parkování. Okolní příroda nabízí cyklotrasy, výlety do čistých okolních lesů.
Kaznějov má dobrou dostupnost do Plzně, autem za 14 min, vlakové spojení na trati Plzeň – Most, autobus.
Přijeďte se k nám podívat!

Parametry bytu

Cena
2 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
Poštovní, Kaznějov
ID
06546
Stavba
Panelová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
61 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
66 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Mgr. Dagmar Pekárková

Mgr. Dagmar Pekárková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Kaznějově?

Podobné nemovitosti