Prodej bytu 4+kk, Praha - Holešovice, Osadní, 105 m2

Osadní, Praha 7 - Holešovice

22 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 109 135 Kč /za měsíc

(Včetně provize a právního servisu)

Exkluzivní partneři v Praze 7

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízím Vám ke koupi nízkoenergetický byt v novostavbě Rezidence Osadní postavené ve velice atraktivni čtvrti Holešovice na Praze 7 kde je k dispozici bohatá občanská vybavenost a spousta kulturních příležitosti.


Byt s dispozicí 4+kk o rozloze 105m2 umístěn v posledním 6. patře a disponuje dvěma terasami 16m2 a 18m2 kolem celého bytu, orientovanými na východ a západ. Terasy jsou vybavené zahradním nábytkem a poskytují příjemné posezení při kávě s úchvatným výhledem na Prahu. Nemovitost dále nabízí velkou předsíň, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči včetně indukční varné desky, horkovzdušné a mikrovlnné trouby, lednice s mrazákem, myčky nádobí a digestoře. Dále jsou v bytě tři ložnice, z jedné hlavní ložnice vede vstup do koupelny se sprchovým koutem, toaletou a pračkou. V bytě jsou k dispozici další koupelna s vanou, samostatná toaleta a šatna.


V ceně bytu je garážové stání a sklep s plochou 8m2.

V rámci vysokého standardu bytu jsou dřevěné podlahy, kvalitní dlažba, značková sanita, velkoformátová francouzská okna, podlahové topení v koupelnách.

Holešovice dnes patří k nejzajímavějším a vyhledávaným pražským lokalitám. V pohodlném dosahu je vše potřebné včetně supermarketů, pošty, módních kaváren, rušných restaurací a uměleckých galerií.

Díky snadnému přístupu k veřejné dopravě se rychle dostanete do centra města, do zastávky tramvaje Dělnická je 3 min chůze.

Ráda Vám tento krásný byt ukážu osobně, neváhejte mě kontaktovat.
Těším se na viděnou na prohlídce.

Parametry bytu

Cena
22 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Osadní, Praha 7 - Holešovice
ID
O10
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
139 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
105 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Bc. Anna Bělová

Bc. Anna Bělová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 7?

Podobné nemovitosti